AGENDA
Música
2017
Dissabte 22 d'abril, 12h
  • Subirats
Castell

Taller 'Coneix i gaudeix la música medieval'

En el marc de la celebració dels 1.100 anys del Castell de Subirats, l’Ajuntament de Subirats ha organitzat un taller gratuït de música medieval. El taller, que porta per títol 'Coneix i gaudeix... la música medieval', consta de quatre sessions que es duran a terme els dies 8, 15, 22 i 29 d’abril, d’11 a 14 hores, al Castell de Subirats.

L’activitat es basa en fer un viatge per la música mil·lenària de l’Edat Mitjana, descobrint-ne els temes que inspiraren les seves lletres, les llegendes, el context social i històric de la cultura medieval, el món dels trobadors i les dones trobairitz, les danses populars amb la seva percussió, l’intimisme i el misteri de la música religiosa, la sonoritat dels instruments medievals i la fusió de les cultures jueva, islàmica i cristiana.

Aquest taller s’adreça especialment al públic adult i l’imparteix l’Helena Escolano, directora i professora d’Arkadion Serveis Educatius i Producció.

Els interessats a realitzar-lo hauran d’inscriure’s prèviament trucant al telèfon de l’Ajuntament de Subirats, al 93 899 30 11.

Et pot interessar

Dissabte 29 de setembre, 19h
Vilafranca del Penedès
Del 26 de setembre al 9 de desembre
Santa Margarida i els Monjos
Dimarts 25 de setembre, 19h
Vilafranca del Penedès
Diumenge 30 de setembre de 10 a 19h
Vilafranca del Penedès
Visita al jaciment arqueològic del poblat ibèric de Darró (Adarró)
Dies 29 i 30 de setembre, 11h
Vilanova i la Geltrú
Dimecres 26 de setembre, 19h
Santa Margarida i els Monjos
Del 24 d'agost al 7 d'octubre
Vilafranca del Penedès
Dissabte 27 d'octubre, 11h
Castelló d'Empúries