AGENDA
Música
2017
Dissabte 22 d'abril, 12h
  • Subirats
Castell

Taller 'Coneix i gaudeix la música medieval'

En el marc de la celebració dels 1.100 anys del Castell de Subirats, l’Ajuntament de Subirats ha organitzat un taller gratuït de música medieval. El taller, que porta per títol 'Coneix i gaudeix... la música medieval', consta de quatre sessions que es duran a terme els dies 8, 15, 22 i 29 d’abril, d’11 a 14 hores, al Castell de Subirats.

L’activitat es basa en fer un viatge per la música mil·lenària de l’Edat Mitjana, descobrint-ne els temes que inspiraren les seves lletres, les llegendes, el context social i històric de la cultura medieval, el món dels trobadors i les dones trobairitz, les danses populars amb la seva percussió, l’intimisme i el misteri de la música religiosa, la sonoritat dels instruments medievals i la fusió de les cultures jueva, islàmica i cristiana.

Aquest taller s’adreça especialment al públic adult i l’imparteix l’Helena Escolano, directora i professora d’Arkadion Serveis Educatius i Producció.

Els interessats a realitzar-lo hauran d’inscriure’s prèviament trucant al telèfon de l’Ajuntament de Subirats, al 93 899 30 11.

Et pot interessar

Del 7 de desembre al 5 de gener
El Vendrell
Diumenge 10 de febrer, 19h
Vilafranca del Penedès
Del 23 de novembre al 30 de desembre
Vilafranca del Penedès
Divendres 21 de desembre, 20:30h
Vilafranca del Penedès
Del 16 de desembre al 13 de gener
Avinyonet del Penedès
Del 5 al 23 de desembre
Vilafranca del Penedès
Del 24 de novembre al 13 de gener
Vilafranca del Penedès
Recerca d'or en família
Del 2 al 5 de gener
Balaguer