AGENDA
Música
2017
Dissabte 22 d'abril, 12h
  • Subirats
Castell

Taller 'Coneix i gaudeix la música medieval'

En el marc de la celebració dels 1.100 anys del Castell de Subirats, l’Ajuntament de Subirats ha organitzat un taller gratuït de música medieval. El taller, que porta per títol 'Coneix i gaudeix... la música medieval', consta de quatre sessions que es duran a terme els dies 8, 15, 22 i 29 d’abril, d’11 a 14 hores, al Castell de Subirats.

L’activitat es basa en fer un viatge per la música mil·lenària de l’Edat Mitjana, descobrint-ne els temes que inspiraren les seves lletres, les llegendes, el context social i històric de la cultura medieval, el món dels trobadors i les dones trobairitz, les danses populars amb la seva percussió, l’intimisme i el misteri de la música religiosa, la sonoritat dels instruments medievals i la fusió de les cultures jueva, islàmica i cristiana.

Aquest taller s’adreça especialment al públic adult i l’imparteix l’Helena Escolano, directora i professora d’Arkadion Serveis Educatius i Producció.

Els interessats a realitzar-lo hauran d’inscriure’s prèviament trucant al telèfon de l’Ajuntament de Subirats, al 93 899 30 11.

Et pot interessar

Dissabte 24 de març, 20:30h
Vilafranca del Penedès
Diumenge 8 d'abril, 19h
Vilafranca del Penedès
Del 8 de març a l'1 d'abril
Vilafranca del Penedès
La Pedals de Clip
Els dies 7 i 8 d'abril
Sant Martí Sarroca
Diumenge 22 d'abril, 12h
Vilafranca del Penedès
Visita a la muralla i el Casc Antic de Sitges
Dissabte 24 de març, 17h
Sitges
Dissabte 24 de març, 19h
Vilafranca del Penedès
Wolves Nights presenta 'MTZ – Manuel Turizo'
Divendres 23 de març, 00h
Vilanova i la Geltrú