AGENDA
Música
2017
Dissabte 22 d'abril, 12h
  • Subirats
Castell

Taller 'Coneix i gaudeix la música medieval'

En el marc de la celebració dels 1.100 anys del Castell de Subirats, l’Ajuntament de Subirats ha organitzat un taller gratuït de música medieval. El taller, que porta per títol 'Coneix i gaudeix... la música medieval', consta de quatre sessions que es duran a terme els dies 8, 15, 22 i 29 d’abril, d’11 a 14 hores, al Castell de Subirats.

L’activitat es basa en fer un viatge per la música mil·lenària de l’Edat Mitjana, descobrint-ne els temes que inspiraren les seves lletres, les llegendes, el context social i històric de la cultura medieval, el món dels trobadors i les dones trobairitz, les danses populars amb la seva percussió, l’intimisme i el misteri de la música religiosa, la sonoritat dels instruments medievals i la fusió de les cultures jueva, islàmica i cristiana.

Aquest taller s’adreça especialment al públic adult i l’imparteix l’Helena Escolano, directora i professora d’Arkadion Serveis Educatius i Producció.

Els interessats a realitzar-lo hauran d’inscriure’s prèviament trucant al telèfon de l’Ajuntament de Subirats, al 93 899 30 11.

Et pot interessar

Festa Major de Vilanova i la Geltrú
del 13 de juliol al 6 d'agost
Vilanova i la Geltrú
'Um Belo Dia', cia. Dulce Duca
Dissabte 21 de juliol, 19h
Vilanova i la Geltrú
'The 80’s 90’s histories'
Divendres 27 de juliol, 00h
Vilanova i la Geltrú
Vinyasons
Del 29 de juny al 10 d'agost
Sant Sadurní d'Anoia, Sant Pere de Riudebitlles, Vilafranca del Penedès, Olèrdola, Barcelona, Mollet de Peralada, Subirats, Cadaqués, Manresa, Alella
Dissabte 22 de setembre, 11h
Castelló d'Empúries
Del 25 de juny al 20 de juliol
Vilafranca del Penedès
Estiu Mogut
De l'1 al 31 de juliol
Vilanova i la Geltrú