Jump to navigation
Del 29 de febrer al 20 d'abril
Del 8 al 21 d'abril
Del 6 al 22 d'abril
Dies 8 i 22 d'abril
Dimecres 24 d'abril, 11h
Dimecres 24 d'abril, 19h
De l'11 al 25 d'abril
Del 29 de febrer al 25 d'abril
Amb l'objectiu de donar a conèixer la problemàtica del malbaratament d'aliments, es farà un taller de 'Cuina d'aprofitament d'aliments'. El malbaratament alimentari és un problema característic de les societats desenvolupades, que provoca la pèrdua de milers de tones d'aliments. Per això conscienciar a la població sobre la importància de tenir una alimentació saludable, equilibrada i variada és fonamental, però, també ho és sensibilitzar-la del fet que l'alimentació ha de ser sostenible. Una de les mesures a considerar per evitar el malbaratament és l'educació de la població en l'aprofitament dels aliments per evitar situacions tan freqüents com: fruita que es fa malbé abans d'arribar a la taula, productes de consum diari que no s'arriben a menjar o productes que caduquen al rebost i a la nevera de la pròpia llar.
Inscripcions: Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues 93 897 01 03