Menjar i beure
,
2016
Dimarts 15 de novembre, 18h
Mercat de la Carn
Vilafranca del Penedès

Taller de cuina 'Cuinem la tardor als mercats municipals'

Arriben els tallers 'Cuinem la tardor', dins el cicle organitzat per l’Ajuntament de Vilafranca, 'Cuinem les estacions' que es va iniciar a l’estiu. L’objectiu d’aquest cicle és posar en valor la cuina dels productes de temporada, mitjançant la demostració de plats originals, amb productes típics de cada estació.

PROGRAMA:
- Dimarts 8 de novembre al Mercat Sant Salvador: primers plats
- Dimarts 15 de novembre al Mercat de la Carn: segons plats de tardor.

Les sessions seran a les 18h a càrrec de la cuinera Gemma Riera i es permetrà als assistents degustar els productes cuinats.
Es lliurarà un tríptic amb les receptes cuinades. Les sessions de cuina són gratuïtes i no és necessària la inscripció.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1