Jump to navigation
Dies 16 i 18 de gener
Dies 25 i 26 de gener
Del 10 al 26 de gener
Del 8 de novembre al 31 de gener
Sota aquest títol, Mas Comtal proposa la segona activitat d’Enocultura't el cicle d’experiències enoculturals que ha engegat aquest any per primera vegada i que cada mes ofereix una proposta molt original. Aquesta segona activitat tindrà lloc al celler mateix de Mas Comtal i als voltants del monestir de Sant Sebastià dels Gorgs.
De la mà del biòleg Jon Marín i autor del llibre 'No hi ha mala herba', es proposa un taller en el que tot passejant pels voltants del celler i fent camí cap al monestir de Sant Sebastià, s’aprendrà a identificar plantes silvestres comestibles. N’hi ha per tot arreu, fins i tot entre les vinyes. I darrera d’elles, s’hi amaga un gran potencial culinari molt desconegut. Tot seguit, un cop s’arriba a Sant Sebastià dels Gorgs, es farà un vermut i es tastaran alguns dels vins ecològics de Mas Comtal. Ja de tornada cap al celler, es parlarà de vinya i de totes les pràctiques que diferencien el conreu ecològic del convencional. Pràctiques que la familia Milà coneix i les treballa des de fa molts anys. Un matí tranquil i ple de eco-coneixement!
Durada: 3 hores aproximadament Preu: 15 € per persona Places limitades. Reserves i informació: visites@mascomtal.com / Tel. 93 897 00 52