Jump to navigation
Dies 5 i 6 d'octubre
Del 4 al 13 d'octubre
Del 19 de setembre al 13 d'octubre
Del 10 al 13 d'octubre
Diumenge 13 d'octubre, 10h
Cada dijous
Del 16 al 19 de setembre
Segona edició del monogràfic d'hamburgueses veganes del cicle Tastaolletes del Casal Popular, a càrrec de la Sònia Mateos Fernández, membre de la Cooperativa la Cuina del Comú.
Temari: - Hamburgueses de flocs de civada i verdures de temporada - Hamburgueses de soja texturitzada i verdures de temporada - Hamburgueses de lleguminoses
Les hamburgueses vegetals, de cerals o llegums són preparacions ideals per ser menjades en qualsevol àpat. Aporten els nutrients necessaris per a complementar un àpat equilibrat i són fàcils de preparar. En aquest taller aprendràs a fer-les sense ingredients d'origen animal, com làctics o ous, que es reemplaçaran per vegetals que permeten donar-los la consistència i textura adequada. També s'ha de tenir present que és una forma divertida i saludable de cuinar i tempar a les més petites de casa. Podreu transmetre salut i energia en tots els vostres àpats. Així com, comprovar que són fàcils i econòmiques. Aquest és un taller teòrico-pràctic i s'acompanya amb una petita degustació de tot el que preparem conjuntament. Els productes que utilitzarem són ecològics, de temporada i de productors propers. A més a més, us emportareu un receptari amb cada preparació detallada.
Preu: 15€ socis (el preu inclou els aliments) | 22€ No socis (el preu inclou els aliments) Inscripcions en línia aquí.