Menjar i beure
,
2016
Dimecres 13 d'abril, de 19 a 21h
Casal Popular
Vilafranca del Penedès

Taller 'Elaboració d'hamburgueses veganes'

Segona edició del monogràfic d'hamburgueses veganes del cicle Tastaolletes del Casal Popular, a càrrec de la Sònia Mateos Fernández, membre de la Cooperativa la Cuina del Comú.

Temari:
- Hamburgueses de flocs de civada i verdures de temporada
- Hamburgueses de soja texturitzada i verdures de temporada
- Hamburgueses de lleguminoses

Les hamburgueses vegetals, de cerals o llegums són preparacions ideals per ser menjades en qualsevol àpat. Aporten els nutrients necessaris per a complementar un àpat equilibrat i són fàcils de preparar. En aquest taller aprendràs a fer-les sense ingredients d'origen animal, com làctics o ous, que es reemplaçaran per vegetals que permeten donar-los la consistència i textura adequada. També s'ha de tenir present que és una forma divertida i saludable de cuinar i tempar a les més petites de casa. Podreu transmetre salut i energia en tots els vostres àpats. Així com, comprovar que són fàcils i econòmiques. Aquest és un taller teòrico-pràctic i s'acompanya amb una petita degustació de tot el que preparem conjuntament. Els productes que utilitzarem són ecològics, de temporada i de productors propers. A més a més, us emportareu un receptari amb cada preparació detallada.

Preu: 15€ socis (el preu inclou els aliments) | 22€ No socis (el preu inclou els aliments)
Inscripcions en línia aquí.