Jump to navigation
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Del 15 de març a l'1 de maig
Dissabte 4 de maig
Del 26 d'abril al 5 de maig
Del 3 al 5 de maig
Ser celíac no té perquè voler dir renunciar a la cuina bona i saborosa i la Sílvia Vicent ens ho ensenyarà com a especialista de cuina sense gluten. En aquest taller monogràfic de tot el matí es cuinaran: – Fideus a la cassola – Tartaletes de poma – Empanada gallega
La Sílvia Vicent, de Espacio Gastronòmico sin gluten, també és celíaca i et podrà resoldre molts dubtes de la cuina sense gluten. Vine a passar un matí agradable de cuina amb més gent que comparteix el teu tipus d’alimentació!
Cal inscripció prèvia per control d’aforament. Les places són limitades i se seguirà rigurós ordre d’inscripció. Inscripcions a info@vitampleni.cat, per telèfon al 935386151 o per whatsapp al 610952248.
Més informació: http://vitampleni.cat/calendari/bo-i-sense-gluten/