Activa't
,
2016
Dissabte 12 de març, 19h
La Galeria
Vilanova i la Geltrú

Taula rodona de la Festa de les dones

El Nowa Reggae presenta la Festa de les Dones, una aposta important de música interpretada per les millors veus femenines del panorama actual amb estils com els soul, jazz, roots i música jamaicana. Tot i que la música serà el late motiv de la festa, a partir de les 19h hi haurà diversos actes per donar suport al poder de la dona dins i fora del món del reggae.

El primer acte tindrà lloc a la sala noble de la Casa Olivella de l'ajuntament de Vilanova a les 19h a càrrec de Xesca Fort i Katarina Biljman. Performance musical on la veu i la imatge s'uneixen amb diferents interpretacions audiovisuals que demostren el factor terapèutic que posseei la barreja de música, llum i cololrs.

A les 20h al bar La Galeria, taula rodona per debatre al voltant de la figura de la dona en el món de la música. Convidades: Marina BBFace, Marta Trujillo, Desiree Diouf i Marga M'Bande (cantants) i Rudith (promotora del reggae a la península). Moderat per Rosa Català, coordinadora d'equitat de l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

*Organitza: Nowa Reggae