Espectacles
,
2017
Divendres 24 de març, 20:30h
Teatre Cal Bolet
Vilafranca del Penedès

Teatre 'Blanca desvelada'

Blanca és una actriu jove que treballa fent monòlegs còmics en bars mediocres. Carmen és una presa política que, tancada a la presó per ser republicana durant la Guerra Civil espanyola, dóna a llum deu dies abans de ser afusellada. Les històries de totes dues dones s’entrellacen en un text escrit i interpretat per Alejandra Jiménez Cascón. Una actriu ens portarà a escena més de deu personatges, transitant-los amb tanta solidesa que oblidarem que veiem una sola intèrpret. Un text cru, honest, banyat de feminitat i humor i amb una autèntica capacitat per commoure. La tendresa i l’emoció atrapen l’espectador, que es descobreix hipnotitzat i entregat al cúmul de sensacions que aporta la posada en escena d’aquest conte adult.

Fitxa artística 
Dramatúrgia i interpretació Alejandra Jiménez Cascón
Direcció Montse Bonet

Espectacle en castellà. Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.

Per saber-ne més!
Dijous 23 de març a les 19.30h a la Biblioteca Torras i Bages xerrada a càrrec d'Alejandra Jiménez Gascón.

Després de la funció tertúlia amb l’autora i actriu: Alejandra Jiménez Cascón. Serà conduïda i moderada per un crític teatral de Recomana. Per acabar, copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.

Preu entrada: 14€ anticipada | 16€ a taquilla
Venda en línia

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1