Família
,
2016
Diumenge 6 de març, 12h
Teatre Àngel Guimerà
El Vendrell

Teatre familiar 'L'home cigonya'

La programació familiar del primer semestre de l'any del Teatre Àngel Guimerà del Vendrell comença amb 'L'home cigonya', una obra de la companyia Los Titiriteros de Binéfar.

Als afores de la ciutat hi ha una bassa rodejada de vegetació on hi viuen ànecs, granotes, libèl·lules i on, fins i tot, hi pesca una cigonya. Els nens hi van a jugar i a observar-hi la vida, els aneguets que acaben de néixer, l’elegància de la tortuga nedant, com fuig la llebre de les urpes de la guineu... Però arriben les màquines per a destruir-ho tot i construir una súper urbanització de luxe.

Premis: 'Premi San Miguel, al millor espectacle de sala' a la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega 2005; finalista al millor espectacle infantil als IX Premios Max de las Artes Escénicas 2006; Premi al millor espectacle Drac d'Or a la 18a Fira de Teatre de Titelles de Lleida 2007; Premi a la coherència i al compromís social a la 24 Mostra Internacional de Titelles a la Vall d’Albaida 2008. Ha participat en festivals de titelles d'Alemanya, França, Polònia, Lituania, Grècia, Xipre, EUA, Colòmbia, Brasil, l'Equador i Mèxic.

Guió i direcció: Paco Paricio
Direcció d’actors: Jordi Purtí
Intèrprets: Eva Paricio i Paco Paricio
Música: Alberto Gambino

Preu entrada: 5€ | 4€

Els descomptes s’aplicaran a estudiants, jubilats, socis de La Lira Vendrellenca, Carnet Jove, socis del TresC, subscriptors de La Vanguardia, membres de l’Associació de Músics del Baix Penedès, carnet de les biblioteques del SLPC del Baix Penedès i Carnet Únic.

Venda i reserva d’entrades: www.ticketea.com | Regidoria de Cultura 977665684, de dilluns a divendres de 10h a 14h | Taquilla del teatre, una hora abans de la representació.

  • imatge de control 1per1