Família
,
2016
Diumenge 17 d'abril, 12h
Teatre Àngel Guimerà
El Vendrell

Teatre familiar 'Valentina'

La programació familiar del primer semestre de l'any del Teatre Àngel Guimerà del Vendrell ens presenta 'Valentina', una obra de la companyia Forani Teatre.

Valentina no és una nena com les altres. El seu gran somni és volar, acariciar els núvols i tocar els estels, però se sent trista i enfadada perquè no ho aconsegueix. Sorprenentment, però, la seva vida farà un gir inesperat i gràcies als consells del Giuseppe, el seu pare, i del suport d’uns divertits ratolins i d’una sàvia cigonya, descobrirà que l’ingredient indispensable per aconseguir els somnis és l’alegria.

Idea i creació: Forani Teatre
Intèrprets: Arnau Colom i Enric Rovira

Preu entrada: 5€ | 4€

Els descomptes s’aplicaran a estudiants, jubilats, socis de La Lira Vendrellenca, Carnet Jove, socis del TresC, subscriptors de La Vanguardia, membres de l’Associació de Músics del Baix Penedès, carnet de les biblioteques del SLPC del Baix Penedès i Carnet Únic.

Venda i reserva d’entrades: www.ticketea.com | Regidoria de Cultura 977665684, de dilluns a divendres de 10h a 14h | Taquilla del teatre, una hora abans de la representació.

  • imatge de control 1per1