Espectacles
,
2016
Dissabte 20 de febrer, 22h
Societat Cultural i Recreativa
La Bisbal del Penedès

Teatre 'L'Inspector' del Centre de Llorenç

El grup de teatre del Centre de Llorenç del Penedès estrena l'obra 'L'Inspector' de Nikolai Gògol.

L'estrena serà a la Societat Cultural i Recreativa de la Bisbal del Penedès amb dues sessions; el dissabte dia 20 a les 22h, i el diumenge 21 de febrer a les 18h.

'L'Inspector' és una obra de teatre estrenada l’any 1836. Un lloc on transcorre l’acció tan allunyat com l’imperi rus. Uns personatges amb uns noms ben estranys. Però un tema molt actual, proper i familiar: la corrupció. Dels polítics, de l’administració i dels privats.
 
Però l’autor no en fa un drama, en fa una farsa. Per burlar-se i escarnir uns personatges mediocres, d’intel·ligència limitada, de vida acomodada... i que s’aprofiten sense escrúpols d’uns càrrecs o unes situacions que no mereixen.Però ara tenen un problema: algú els ha fet saber que arriba un inspector de la capital, Petersburg. I els seus tripijocs estan en perill, a no ser que... puguin corrompre també l’inspector. Però passa una cosa amb la que no comptaven...
 
Una obra de riure... per no plorar. Una paròdia, una sàtira. Interpretada per un grup de nois i noies d’entre 16 i 24 anys. Una obra important, un petit clàssic del teatre universal en les mans entusiastes de persones molt joves... i molt ocupades. Estudis, exàmens, activitats de tota mena... però una estona cada setmana per gaudir de fer teatre i per a que vosaltres, espectadors, també en pugueu gaudir, en una estrena del Grup de Teatre del Centre que ha hagut de fer lluny de la seva pròpia casa i gràcies als qui ens acullen al seu escenari..
 
Entrades: es poden reservar trucant al 977677316

 

  • imatge de control 1per1