Espectacles
,
2016
Divendres 26 de febrer, 22h
Teatre Àngel Guimerà
El Vendrell

Teatre 'Petits monstres'

En el marc de la programació del primer semestre de l'any del Teatre Àngel Guimerà del Vendrell, La Villarroel i Pequeños monstruos presenta l'obra 'Petits monstres'.

L’Anna, a punt de fer els 40 anys, artista conceptual a l’atur i vivint de nou a casa dels seus pares, ha decidit conviure amb tots els seus temors i paranoies i ensenyar-los sense complexos, acceptant així, públicament, que la seva vida és i serà una veritable merda. La seva idíl·lica vida de merda es veurà amenaçada per la intenció de la seva germana Marta de separar-se del seu xicot (vegà i practicant de ioga) i tornar a la llar paterna.

Dramatúrgia i direcció: Marilia Samper
Adaptació: Lola Armadás i Marc Rosich
Intèrprets: Vanessa Segura, Mireia Piferrer i Jordi Brunet

Preu entrada: 21€ | 16€

Els descomptes s’aplicaran a estudiants, jubilats, socis de La Lira Vendrellenca, Carnet Jove, socis del TresC, subscriptors de La Vanguardia, membres de l’Associació de Músics del Baix Penedès, carnet de les biblioteques del SLPC del Baix Penedès i Carnet Únic.

Venda i reserva d’entrades: www.ticketea.com | Regidoria de Cultura 977665684, de dilluns a divendres de 10h a 14h | Taquilla del teatre, una hora abans de la representació.

  • imatge de control 1per1