AGENDA
Activa't
2015
Dijous 4 de juny, 19:30h
  • Vilafranca del Penedès
Casal Popular de Vilafranca

Tibet: silenci i revolta

Aquest dijous 4 de juny, a dos quarts de vuit, el Casal Popular acollirà una nova sessió del cicle Veus del món que, al llarg d’aquest any, ens ha acostat la realitat de diferents situacions de conflicte al món, com la violència a Mèxic, la guerra al Kurdistan o la situació política a Veneçuela.

En aquesta ocasió parlarem, en primer lloc, de la situació al Nepal, amb una crisi humanitària de primer ordre, després dels dos terratrèmols que van deixar el país devastat, i un rastre de 8.000 morts i 2 milions i mig de persones que s’han quedat sense llar. Ens en parlaran la Marta Miquel i el Raimon Cusiné, que fa poc han estat a la zona, i coordinen diversos projectes per recaptar fons.

D’altra banda, parlarem de la situació del Tibet, en etern conflicte per culpa de les polítiques imperialistes de la Xina, que oprimeixen la realitat política i cultural de la zona. En aquest cas tindrem a l’Albert Carrasco, de l’Associació Suport Tibet, amb seu a Vilafranca.

En acabar la sessió es convidarà als assistents a un tastet de tes tibetans i es podrà adquirir artesania del país. D’altra banda, el Casal Popular de Vilafranca també farà una recollida de medicaments, després de la crida urgent de l’Associació Kurdiscat, que coordina la distribució de material a Kobane. En aquest cas, es necessiten medicaments de primera necessitat, com gases, iode o antiinflamatoris.

Et pot interessar

Harlan
Dissabte 29 de febrer, 17h
Vilanova i la Geltrú
Dissabtes de febrer, 11h
Vilafranca del Penedès
Carnaval Santa Margarida i els Monjos
Del 20 de febrer al 4 de març
Santa Margarida i els Monjos
Hivernacle
Del 7 de febrer al 22 de març
Vilafranca del Penedès
Carnaval de Vilafranca
Del 20 al 28 de febrer
Vilafranca del Penedès
Dissabte 29 de febrer, 19h
Barcelona
cartografies
Del 20 de desembre al 22 de març de 2020
Vilafranca del Penedès