AGENDA
Activa't
2015
Dijous 4 de juny, 19:30h
  • Vilafranca del Penedès
Casal Popular de Vilafranca

Tibet: silenci i revolta

Aquest dijous 4 de juny, a dos quarts de vuit, el Casal Popular acollirà una nova sessió del cicle Veus del món que, al llarg d’aquest any, ens ha acostat la realitat de diferents situacions de conflicte al món, com la violència a Mèxic, la guerra al Kurdistan o la situació política a Veneçuela.

En aquesta ocasió parlarem, en primer lloc, de la situació al Nepal, amb una crisi humanitària de primer ordre, després dels dos terratrèmols que van deixar el país devastat, i un rastre de 8.000 morts i 2 milions i mig de persones que s’han quedat sense llar. Ens en parlaran la Marta Miquel i el Raimon Cusiné, que fa poc han estat a la zona, i coordinen diversos projectes per recaptar fons.

D’altra banda, parlarem de la situació del Tibet, en etern conflicte per culpa de les polítiques imperialistes de la Xina, que oprimeixen la realitat política i cultural de la zona. En aquest cas tindrem a l’Albert Carrasco, de l’Associació Suport Tibet, amb seu a Vilafranca.

En acabar la sessió es convidarà als assistents a un tastet de tes tibetans i es podrà adquirir artesania del país. D’altra banda, el Casal Popular de Vilafranca també farà una recollida de medicaments, després de la crida urgent de l’Associació Kurdiscat, que coordina la distribució de material a Kobane. En aquest cas, es necessiten medicaments de primera necessitat, com gases, iode o antiinflamatoris.

Et pot interessar

La Verema del Cava
Del 23 d'agost al 29 de setembre
Sant Sadurní d'Anoia, Subirats, Santa Fe del Penedès, Avinyonet del Penedès
Dissabte 7 de setembre, 10h
Sant Martí Sarroca
Del 12 de juliol al 8 de setembre
Vilanova i la Geltrú
Divendres 6 de setembre, 19h
Vilanova i la Geltrú
Dimarts 3 de setembre, 20:30h
Vilafranca del Penedès
Festa Major de l'Arboç
Del 23 al 28 d'agost
L'Arboç
Festa Major de Vilafranca
Del 22 d'agost al 2 de setembre
Vilafranca del Penedès
Vilobí del Penedès
Del 15 al 27 d'agost
Vilobí del Penedès