Música
,
2016
Divendres 16 de desembre, 20:30h
Cal Bolet
Vilafranca del Penedès

'Verbena', amb Maria Arnal i Marcel Bagés

Més que per victòries, Maria Arnal i Marcel Bagés compten els seus concerts per abduccions. Difícil, molt difícil, no rendir-se a la encisadora barreja d’emoció, actitud i talent que destil·len les actuacions d’un duo que deixa un rastre de seguiment incondicional allà on passa. A la gola de la vocalista badalonina, bressolada en la sòbria sapiència del guitarrista de Flix, la cançó popular sembla acabada de néixer: cants de batre i de treball, cançons de bressol, fandangos i jotes, músiques de tradició oral de la Península Ibèrica extretes d’arxius i fonoteques, que els dos artistes fan seves amb naturalitat i respecte.

Membres de Compartir Dóna Gustet, col·lectiu multidisciplinari que treballa per la cultura popular, lliure i de transmissió directa, Maria Arnal i Marcel Bagés acaben de publicar l'EP 'Verbena' (2016). No es tracta tant de recuperar cançons o poemes com de repensar-los, reinterpretar-los; matèria viva que, en ser compartida, es transforma.

FITXA ARTÍSTICA
Veu Maria Arnal
Guitarra Marcel Bagés

Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.
Preu: 14€ anticipada | 16€ a taquilla
Venda en línia aquí

Per saber-ne més!
Exposició '16x16: setze jutgesses per al 2016'. Inauguració el 16 de desembre a les 19h al Teatre Cal Bolet. Amb la introducció de la periodista Helena Morén i la participació de Maria Arnal i Anna Roig.

  • imatge de control 1per1