AGENDA
Entorn
Campanar Santa Maria
2014
Tots els dissabtes del juliol a octubre
  • Vilafranca del Penedès
Església de Santa Maria

Visites al campanar de Santa Maria

El Servei de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès organitza la visita guiada al campanar de Santa Maria. Les visites guiades al campanar són ja un clàssic de l‘inici d‘estiu i es perllongaran durant els mesos de juliol, agost, setembre i octubre, tots els dissabtes a la tarda de la mà dels professionals de l‘empresa de serveis culturals Tríade.

El recorregut de la visita guiada comença amb una explicació general de l‘església de Santa Maria i els elements més singulars de la portalada lateral per traslladar-se després a l‘entrada del campanar i fer un recorregut per les antigues dependències d‘aquest edifici: la sala de l’Àngel Penell, la sala on habitaven els monjos responsables dels tocs de les campanes i que actualment ocupa un rellotge d’engranatges de l’any 1929, la sala de les campanes religioses i al final la terrassa i sala de les campanyes horàries.

Un cop s'arriba a dalt el visitant podrà albirar, des de cinquanta-dos metres d'alçada, una de les millors panoràmiques de Vilafranca i de la comarca del Penedès, on se servirà una degustació de vi dels diferents cellers de Vilafranca mentre es pot gaudir de la posta de sol. Les visites tindran lloc tots els dissabtes al vespre. Durant el mes de juliol seran a les 20.30, l’agost a les 20 hores i el setembre i l’octubre començaran a les 19 hores.

Per gaudir de les visites guiades de “posta de sol” cal fer una reserva prèvia de la visita, ja que els grups seran com a màxim de 20 persones. El preu és de 5 € per persona i els tiquets s’hauran de recollir a l’Oficina de Turisme (C/Hermenegild Clascar, 2) telèfon 938 181 254 o a turisme@vilafranca.org.

Et pot interessar

Visita 'Qui és qui?' - La Pedrera 2019
Dilluns 15 d'abril, 10h
Barcelona
Tragèdia al call
Diumenge 7 d'abril, 10:30h
Tàrrega
Divendres 12 d'abril, 20:30h
El Vendrell
Dissabte 20 d'abril, 12h
Vilafranca del Penedès
Cinema i emocions
Diumenge 7 d'abril, 12h
Lleida
Visita comentada a l'exposició 'Robert Capa en Color'
Del 23 de febrer al 21 de juliol
Tarragona
Diumenge 14 d'abril, 19h
Vilafranca del Penedès
Dissabte 30 de març, 20h
Vilafranca del Penedès