Entorn
,
2016
Dissabte 27 d'agost, 10h
Cava Recaredo
Sant Sadurní d'Anoia

Viu la verema pas a pas a Recaredo

Un selecte grup de 13 cellers elaboradors de Cava t'ofereixen activitats enoturístiques úniques entre el 26 d'agost i el 17 de setembre. Codorniu, Giró Ribot, Gramona, Juvé & Camps, Llopart, Mestres, Pinord, Recaredo, Sumarroca, Torelló, Vallformosa, Vilarnau i Vins el Cep t'obren les seves portes!

Envoltats de vinyes

Vine a viure la verema al capvespre, o sota la lluna d'estiu, o a ple migdia amb visites guiades i tasts comentats de raïm, most i Cava, tallers d'aromes, concerts de música en viu, cinema a la fresca i un bon grapat més d'activitats molt especials al voltant del Turisme del Cava.

Viu la verema pas a pas

Visita guiada pels orígens de Recaredo i la seva filosofia com a elaboradors i viticultors ecològics i biodinàmics. Un recorregut apassionant del raïm fins a la copa, passant per l'excel·lència de les llargues criances i l'artesania del desgorjat a mà a temperatura fresca i natural de les Caves.

Tast comentat de raïms, most i 2 Caves Brut Nature Gran Reserva amb més de 60 mesos de criança: Terrers 2009 i Brut de Brut 2007. Els nostres escumosos han forjat un estil únic definit per l’elegància i la subtilitat i volem compartir-los amb tu.

Preu: 18€

Reserves: visites@recaredo.com o 93 891 02 14

Més informació i activitats de La Verema del Cava

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1