Entorn
,
2017
Dilluns 1 de maig, 9h
Cooperativa Agrícola
Albinyana

XIII Caminada Popular

La caminada sortirà a les 9 de matí de l'esplanada que hi ha davant del nou edifici de la cooperativa. Anirem direcció a l'Aqualeón i prendrem el camí que surt just al costat de la porta de sortida del recinte, pujarem una estona i arribarem a uns terrenys abandonats, prendrem el primer camí que surt a l'esquerra i que ens durà de baixada a la zona anomenada Escarnosa.

Seguirem baixant direcció al poble i quan ja veiem algunes cases, trencarem a la dreta per un camí planer. Anirem ara direcció a La Papiola per un camí que si heu vingut altres vegades a aquesta caminada popular, ja coneixereu. Un cop arribem on hi ha dues barraques de pedra seca i que el camí comença a baixar, anirem a l'esquerra cap als dipòsits d'aigua de La Papiola. Baixarem el carrer fins a arribar a un parc, anirem cap a la dreta i creuarem la carretera pel pas de vianants. Anirem cap al Centre Cívic de Bonaterra, on pararem a esmorzar.

Després d'esmorzar prendrem el carrer de davant del Centre Cívic direcció nord i seguirem pel camí de terra que segueix paral·lel a la riera, passarem pel davant de la Masia El Mata i d'allà anirem cap a la carretera d'Albinyana i creuarem la carretera per anar cap a Les Peces. D'allà anirem cap al poliesportiu d'Albinyana. Just abans d'arribar-hi, prendrem el camí que surt a la dreta i que ens durà al poble sense passar per la carretera. Un cop arribem a la carretera de Les Peces, prendrem el camí que surt a l'esquerra i que en menys de 5 minuts ens deixa a l'esplanada de la cooperativa, on em sortit.

La longitud de la passejada, és d'uns 12 km, amb una durada aproximada de 3 o 4 hores, és recomanable dur aigua i esmorzar.

*Organitza: Ajuntament d'Albinyana

  • imatge de control 1per1