AGENDA
Activa't
2017
Dies 21 i 22 d'abril
  • Vilafranca del Penedès
Fòrum Berger Balaguer

XIV Congrés FEDALMA de lactància materna

L'’organització de voluntariat Pit Penedès (grup de suport de lactància materna de l’Alt Penedès i membre de FEDALMA, la Federación Española de grupos de Apoyo a la Lactancia Materna) organitza el XIV congrés de lactància materna per a grups de suport d’àmbit estatal a Vilafranca del Penedès.

El títol del congrés és 'Trencant etiquetes' i ha estat dissenyat pensant en la importància que té la comunicació a l’hora de relacionar el grup i la lactància amb la societat que ens envolta.

"Analitzarem com es veuen els grups de suport en la nostra societat. Parlarem de la importància de les noves tecnologies com a eines facilitadores per a la comunicació. Debatrem i aprendrem com difondre de forma eficaç, veraç i científica la funció dels grups i els coneixements sobre lactància materna en la nostra societat per tal de trencar tots aquells mites que envolten la lactància. I així poder ajudar al màxim de mares i nadons possibles. Escoltarem a diversos professionals que ens capacitaran a l’hora de prendre decisions tant des del punt de vista mèdic com legal. I farem xarxa entre els grups assistents procedents de tot l’Estat espanyol", Comissió de comunicació del XIV congrés FEDALMA 2017.

Més informació
http://www.fedalma.org
Pit Penedès

Et pot interessar

Concerts als Jardins del Balaguer
Dissabte 16 de juny
Vilanova i la Geltrú
Diumenge 27 de maig, 19h
Vilafranca del Penedès
Any Pompeu Fabra, 150 anys del seu naixement
Dijous 31 de maig, 19h
Sant Pere de Ribes
Festa per a una Societat Inclusiva
Dissabte 26 de maig, 16:30h
Les noies de Mossbank Road
Diumenge 27 de maig, 19h
Vilafranca del Penedès
Exposició 'Conte va! Va de contes'
De l'11 de maig al 24 de juny
Vilanova i la Geltrú
Divendres 25 de maig, 21h
Vilanova i la Geltrú
Del 25 d'abril al 30 de juny
Sant Llorenç d'Hortons