AGENDA
Activa't
2017
Dies 21 i 22 d'abril
  • Vilafranca del Penedès
Fòrum Berger Balaguer

XIV Congrés FEDALMA de lactància materna

L'’organització de voluntariat Pit Penedès (grup de suport de lactància materna de l’Alt Penedès i membre de FEDALMA, la Federación Española de grupos de Apoyo a la Lactancia Materna) organitza el XIV congrés de lactància materna per a grups de suport d’àmbit estatal a Vilafranca del Penedès.

El títol del congrés és 'Trencant etiquetes' i ha estat dissenyat pensant en la importància que té la comunicació a l’hora de relacionar el grup i la lactància amb la societat que ens envolta.

"Analitzarem com es veuen els grups de suport en la nostra societat. Parlarem de la importància de les noves tecnologies com a eines facilitadores per a la comunicació. Debatrem i aprendrem com difondre de forma eficaç, veraç i científica la funció dels grups i els coneixements sobre lactància materna en la nostra societat per tal de trencar tots aquells mites que envolten la lactància. I així poder ajudar al màxim de mares i nadons possibles. Escoltarem a diversos professionals que ens capacitaran a l’hora de prendre decisions tant des del punt de vista mèdic com legal. I farem xarxa entre els grups assistents procedents de tot l’Estat espanyol", Comissió de comunicació del XIV congrés FEDALMA 2017.

Més informació
http://www.fedalma.org
Pit Penedès

Et pot interessar

Fira de Santa Llúcia Vilafranca
Del 5 al 22 de desembre
Vilafranca del Penedès
Santa Llúcia a Gelida
Divendres 13 de desembre, 5h
Gelida
Pessebre Vivent Torrelavit
Diumenge 29 de desembre, 18h
Torrelavit
Fira del Gall
Dies 21 i 22 de desembre
Vilafranca del Penedès
Visites al castell
Diumenge 22 de desembre, 11h
Cubelles
MusicVeu Festival
Del 27 d'octubre al 19 d'abril de 2020
Vilafranca del Penedès
Sara Dochow
Del 13 de desembre al 12 de gener de 2020
El Vendrell
Spam
Del 18 d'octubre al 5 de gener de 2020
Vilanova i la Geltrú