,
30/06/2016
Audiovisual
Jan Julivert amb la canalla de la colla al Concurs de Tarragona de 1970

Els Nens emocionen també fora de plaça

Amb llàgrimes als ulls i amb moltes, moltes ganes de castells. Així és com ens ha deixat la darrera campanya dels Nens del Vendrell. I és que dissabte arriba una de les grans cites de l'any casteller al Penedès. Els Nens del Vendrell celebren el seu 90è aniversari i ho fan amb una diada que ja abans de començar ens ha posat la pell de gallina: la II Diada d'homenatge a Jan Julivert. La primera va ser el 1972, tres dies abans que morís l'històric cap de colla vendrellenc.

La colla homenatja ara Jan Julivert havent recuperat el tres de vuit, els grans pilars i el cinc de vuit, construccions carregades d'història pels de la camisa vermella. Després d'un inici de temporada brillant, els Nens actuaran dissabte, a la carretera del Doctor Robert, acompanyats de tres de les grans colles castelleres actuals: els Castellers de Vilafranca, la Jove de Tarragona i la Colla Joves dels Xiquets de Valls.

Cliqueu al play d'aquests tres vídeos i, dissabte, ens veiem a plaça! #MaiCaminaremSols

Nens del Vendrell | 1er Relat Jan Julivert from Nens del Vendrell on Vimeo.

Nens del Vendrell | 2on Relat Jan Julivert from Nens del Vendrell on Vimeo.

Nens del Vendrell | 3er Relat Jan Julivert from Nens del Vendrell on Vimeo.

Tots els detalls de la II Diada d'Homenatge a Jan Julivert a l'agenda de Surtdecasa Penedès.

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audioviduals del Penedès! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb la cultura penedesenca que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses i molt més!

17/03/2020
La poeta vilafranquina Anna Gual recitarà els seus llibres a través del seu compte d'Instagram.
03/02/2020
El Vendrell va celebrar el passat 25 de gener, l'acte 'Som Capital', que inaugurava la capitalitat cultural catalana que exercirà durant aquest 2020.
26/11/2019
El "quartet de corda encabit en un duet" de les Escarteen Sisters tanca aquest divendres, a les 21h, al SAT! Sant Andreu Teatre de Barcelona la gira del seu primer disc.
21/11/2019
La canalla dels Castellers de Vilafranca han versionat la cançó 'Milionària' de la cantant Rosalía, en un vídeo que van presentar a la resta de castellers durant el tradicional Sopar de la Colla de final de temporada a Cal Figarot.
11/11/2019
El passat 15 de setembre es va preestrenar al Kubrick Cinema de Vilafranca del Penedès la pel·lícula documental 'Societat anònima'.
18/06/2019
El videoclip del tema 'Redeem' del músic irlandès JD Kelleher, creat pel vendrellenc Edgar Toldrà i l'arbocenc Julià Albornà, ha estat premiat com a millor videoclip en el Brighton Rocks International ​Film Festival al Regne Unit.
13/02/2019
El grup de Vilanova i la Geltrú, Pares, ha publicat el seu segon treball, 'Ja no ho volem tot' (Música Global, 2019), del qual han presentat el videoclip de la cançó homònima.