Últim cavall estrena 'Serem silenci'

19/11/2017
Toni Jordan, Jacob Serra, Francesc Pascual, Rafa Monzó i Valle Plaza són Últim Cavall

Vespre de diumenge, la nostàlgia ens envaeix. En aquest escenari ens ve al cap la música embolcallant de la banda de Ribes Últim cavall. Aquesta setmana han estrenat el videoclip del tema 'Serem silenci' i el volem compartir amb vosaltres.

Aquí algunes reflexions del realitzador Ferran Vilanova: "La lletra i la música de 'Serem silenci' transmeten una reflexió sobre la vida que passarà. Per tant, les imatges del clip havien de construir un relat basat en instants que anticipem i que projectem en el temps. Les onades que s'esvaeixen a la sorra i persones que deambulen com espectres per una posta de sol, ens semblaven ideals per acompanyar una cançó que revela una mena de somni premonitori."

'Serem silenci' forma part del primer disc de la banda, 'Records de Kyoto' (Discos de Kirlian, 2017), que ha arribat després d'un primer EP autoeditat. Un disc del qual en parlàvem en aquesta entrevista.

Tant l'EP com el recent LP han estat destacats per diferents mitjans especialitzats nacionals i internacionals. Després que Discos de Kirlian publiqués 'Records de Kyoto' en vinil la passada primavera, el segell mexicà Emma's House Records ha reeditat el primer disc dels catalans. Aquesta reedició serà una edició especial dissenyada especialment per la distribució al continent americà. ‘Records de Kyoto’ es va presentar oficialment en directe al Minifestival de Música Independent de Barcelona. Durant els propers mesos, la banda seguirà presentant el disc en diferents sales i concerts del país.

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.