Teatre, dansa, animació, Mozart i Tomeu Penya

Vilafranca presenta una nova temporada d’espectacles ben variada
Surtdecasa Penedès
,
11/10/2013
Espectacles

Els responsables de Cultura de l’ajuntament de Vilafranca han donat a conèixer ja la temporada d’espectacles professionals que es durà a terme l’últim trimestre del 2013 i principis del 2014 al Teatre Cal Bolet i a l’Auditori Municipal. La programació destaca per la seva rica varietat de disciplines, amb obres de teatre o animació, dansa, música clàssica i concerts com els de Tomeu Penya o El Petit de Cal Eril.

Especial predomini hi té l’Orquestra de Cambra del Penedès, amb quatre concerts que es faran entre els dos emplaçaments. El del sis d’octubre serà el que obri la temporada a l’Auditori Municipal, d’on en són residents, interpretant la ‘Simfonia nº 40’ de Mozart. El segon que faran a l’Auditori serà el concert participatiu del ‘Gloria de Vivaldi’, conjuntament amb cinc corals. Les altres dues actuacions són els ‘Tasts de Cambra’ que es fan al Vinseum.

La vessant musical també deixa diverses actuacions de cantautors catalans. El maridatge entre el cantant Sanjosex i el guitarrista flamenc Chicuelo (11 octubre), l’incombustible Tomeu Penya (27 octubre), la vigatana Nuria Graham (15 novembre), i la psicodèlia d’El Petit de Cal Eril (27 desembre) conformen una programació atractiva i variada. Tampoc cal oblidar l’espectacle de dansa ‘La Virgen del Moñeko’ de la companyia Los Monekos (5 desembre), amb una mescla de música, humor i teatre.

Precisament respecte al teatre, la temporada d’espectacles també ha programat un seguit d’obres molt recomanables, començant pel musical ‘T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré’ (13 octubre), de Vània Produccions. També s’aposta per espectacles més arriscats com la barreja de clown i gestualitat de ‘Pàjaru’ de Pere Hosta, així com per la presència de companyies locals, on hi trobem les ‘Variacions enigmàtiques’ del Grup de teatre del Centre de Llorenç del Penedès. La comèdia ‘Smiley’, la intensa ‘Adreça desconeguda’ o el thriller ‘Cosmètica de l’enemic’ també formen part de la programació.

Espectacles per tota la família

De la mateixa manera ja es coneix la temporada d’espectacles familiars que es farà entre els mesos d’octubre i desembre en diversos espais de la ciutat. Del Teatre Musical de ‘Bambi, una vida al Bosc’ (Cal Bolet, 6 octubre), fins el circ ‘Do Not Distrub’ (23 desembre), els més petits també podran escollir entre una àmplia varietat, que inclou titelles, reggae per a infants, cinema d’animació o activitats d’aprenentatge. Aquesta setmana s’obren les taquilles per als que tenen el Carnet d’Amic, i a partir del 23 de setembre ja les podrà adquirir el públic en general.

Programació d’espectacles professionals 2013-14

Programació d’espectacles infantils
 

A

També et pot interessar