Kubrick Cinema
Kubrick Cinema
C/General Prim, 7
08720 - Vilafranca del Penedès
  • 938 902 413
  • kubrickcinema@gmail.com

Cartellera

Angry Birds 2: La película

Angry Birds 2: La película

Sinopsi

En aquesta nova aventura, tant els porcs com els ocells hauran d'unir les seves forces per fer front a Zeta, la dolenta interpretada per Leslie Jones. Zeta ha vingut des de la seva illa freda buscant un lloc més confortable per viure, però la seva arribada està a punt de posar la vida de Red (Jason Sudeikis), Chuck (Josh Gad), Bomb (Danny McBride), Leonard (Bill Hader) i companyia cap per avall. Seqüela de la pel·lícula 'Angry Birds'.

Horaris: 

Del 23 al 25 d'agost
Divendres: 17:00 | 19:00 | 21:00h
Dissabte: 17:00 | 19:00 | 21:00h
Diumenge: 17:00 | 19:00 | 21:00h

A John Williams Celebration

A John Williams Celebration

Sinopsi

WALT DISNEY CONCERT HALL, Concert d'Inauguració i Gala
Duració: 90 Min.
Música: John Williams, Itzhak Perlman, Dan Higgins, Mike Valerio
Orquestra: Los Angeles Philarmonic
Director d'Orquestea: Gustavo DUDAMEL

John Williams, un dels compositors més populars i reeixits del panorama contemporani, ha redefinit l'art de la música de cinema amb bandes sonores àmpliament reconeixibles. Conegut per bandes sonores i música cerimonial, John Williams ha guanyat cinc Premis Oscar, 17 Grammys, tres Globus d'Or, dos Emmys i cinc premis BAFTA de la British Academy of Film and Television Arts.

Durant la seva carrera de més de sis dècades, Williams ha compost la música i també ha desenvolupat el paper de director d'orquestra en unes vuitanta pel·lícules, incloent Salvar al Soldado Ryan, Amistad, Set Anys al Tibet, El Món Perdut, Rosewood, Sleepers, Nixon, Sabrina, La Llista de Schindler, Parc Juràssic, Solo en Casa, Memòries d'una Geisha, Hook, L'Imperi del Sol, la Trilogia d'Indiana Jones, la Trilogia de la Guerra de les Galàxies, ET l' EXTRATERRESTRE, Superman, Harry Potter, JFK, Tiburón, Atrápame si puedes, entre d'altres.

Aquesta projecció inclou seleccions d'alguns dels majors èxits cinematogràfics de John Williams presentats per Los Angeles Philharmonic Orchestra sota la batuta de Gustavo Dudamel. Una selecció de pel·lícules, vídeos entre bastidors, anècdotes personals explicades pels seus companys tant dins com fora de l'escenari.

A John Williams Celebration inclou l'actuació especial de Itzhak Perlman amb peces musicals de la Llista de Schindler; amb elements del Jazz durant "Atrápame si puedes", i "que la força t'acompanyi" durant les icòniques notes de la Guerra de les Galàxies.

Repertori: 1. Olympic Fanfarre and Theme   2. “Soundings” (escrita para la inauguración del WDCH en 2003)   3. Tres Piezas de “La Lista de Schindler”:   - “Remembrances” - “Jewish Town” - “Theme” (Itzhak Perlman) 4. “Gardel-Tango” de “Escencia de Mujer” (Itzhak Perlman)   5. “The Duel” de “Las Aventuras de Tintín”   6. “Escapades” de “Atrápame si Puedes”   - “Closing In” (Dan Higgins) - "Reflections" (Mike Valerio) - “Joy Ride” (TBD, marimba) 7. “Throne Room” y “Finale” de “Guerra de las Galaxias”   8. “Dry Your Tears” de “Amistad” (Los Angeles Chidren’s Chorus)   9. “Imperial March” de “Guerra de las Galaxias: El Imperio Contraataca”  

Horaris: 

Dilluns 26 d'agost: 19:00h
*Celebració 25 anys Cinema Kubrick

Català
Ralph rompe Internet

Ralph rompe Internet

Sinopsi

'Ralph rompe Internet' surt dels recreatius, i s'endinsa al món inexplorat, expansiu i emocionant d'Internet. Descobrirem si sobreviu al poder de demolició de Ralph. Ralph (veu de John C. Reilly), el dolent dels videojocs i la seva companya Vanellope von Schweetz (veu de Sarah Silverman) hauran de jugar-s'ho tot viatjant per les xarxes buscant una peça de recanvi que salvi Sugar Rush, el videojoc de Vanellope. I per complicar més les coses, Ralph i Vanellope depenen dels ciutadans d'Internet, els anomenats ‘ciutanets’ per a que els ajudin a desenvolupar-se en aquest perillós món. Entre ells està un empresari d'Internet anomenat Yesss (veu de Taraji P. Henson), que és l'algoritme estrella i l'ànima de 'BuzzTube', la pàgina web més de moda del moment. Seqüela de 'Rompe Ralph' (2012)

Horaris: 

Dilluns 2 de setembre: 10:10 | 12:30h
*Matinals Festa Major