Kubrick Cinema
Kubrick Cinema
C/General Prim, 7
08720 - Vilafranca del Penedès
  • 938 902 413
  • kubrickcinema@gmail.com

Cartellera

Bajo las estrellas de París

Sinopsi

Christine (Catherine Frot) és una sense sostre que viu a París. Una nit d'hivern troba a Suli (Mahamadou Yaffa), un nen eritreu de 8 anys, plorant davant del seu refugi. Units per les seves condicions de marginals, tots dos s'embarcaran en un viatge emocional per intentar trobar a París a la mare de l'infant.

Horaris: 

Divendres 30 d'abril: 19:45h
Dissabte 1 de maig: 19:45h
Diumenge 2 de maig: 16:45h
Dimecres 5 de maig: 17:15h

Català

Detective Conan: la bala escarlata

Sinopsi

El detectiu Conan investiga uns segrestos esdevinguts durant una festa dels World Sports Games, l'esdeveniment esportiu més gran del món, que tindrà lloc a la ciutat de Tòquio.

El mític detectiu nipó Conan Edogawa torna a la pantalla gran amb una pel·lícula amb una clara referència a l'esdeveniment dels Jocs Olímpics, celebrats el mateix any de l'estrena i en la mateixa ciutat en la qual dóna lloc el llargmetratge.

Horaris: 

Divendres 30 d'abril: 17:30h
Dissabte 1 de maig: 17:15h
Diumenge 2 de maig: 11:30h

Nomadland

Sinopsi

La Fern és una dona en els seus seixanta que va perdre tot el que tenia durant la gran crisi de principis de segle, i va decidir embarcar-se en un viatge a través d'Oest Americà. Vivint en una caravana com un nòmada de l'actualitat, Fern es creuarà amb tota mena de persones que canviaran el seu viatge i a la seva persona.

Horaris: 

Diumenge 2 de maig: 19:15h (VOS)
Dimecres 5 de maig: 19:30h