Kubrick Cinema
Kubrick Cinema
C/General Prim, 7
08720 - Vilafranca del Penedès
  • 938 902 413
  • kubrickcinema@gmail.com

Cartellera

Pinocho

Sinopsi

Adaptació de la famosa història, basada en el llibre de Carlo Collodi 'Les aventures de Pinotxo' (1883), sobre un titella de fusta que es converteix en un nen de veritat i té com a pare Geppetto (Roberto Benigni), un pobre i solitari tallador de fusta. Com qualsevol nen, Pinotxo sent curiositat pel món i aprèn per assaig i error. En un món entre la realitat i la fantasia, en una Itàlia rural i atemporal, Pinotxo inicia un viatge que l'enfrontarà cara a cara amb la natura, el regne animal i el món de la imaginació.

Horaris: 

Del 25 de setembre a l'1 d'octubre:
Divendres: 21:15h
Dissabte: 16:45h
Diumenge: 11:30h
Dilluns: --
Dimarts: --
Dimecres: 17:15h
Dijous: --

Salir del ropero

Sinopsi

Eva, una jove i prometedora advocada que viu a Edimburg, veu com els seus plans de noces amb l'hereu d'una important i ultraconservadora família escocesa perillen pel fet que la seva àvia, Sofía, ha decidit casar-se amb la seva amiga de tota la vida, Celia. 

L'Eva tem la reacció de la seva futura família i decideix tornar a casa per a impedir l'enllaç costi el que costi. Per a això, comptarà amb l'ajuda d'en Jorge, el fill de Celia, que té els seus propis motius per a tractar de cancel·lar les noces.

Horaris: 

Del 25 de setembre a l'1 d'octubre:
Divendres: 19:00h
Dissabte: 22:00h
Diumenge: 19:30h
Dilluns: --
Dimarts: --
Dimecres: 20:00h
Dijous: --

After. En mil pedazos

Sinopsi

Ha passat el temps, i Hardin (Hero Finnes Tiffin) encara no se sap si és realment el noi profund i reflexiu de qui Tessa (Josephine Langford) es va enamorar, o ha estat un estrany tot aquest temps. Ella vol allunyar-se, però no és tan fàcil. Tessa s'ha centrat en els seus estudis i comença a treballar com a becària a Vance Publishing. Allí coneix a Trevor (Dylan Sprouse), un nou i atractiu company de feina que és exactament el tipus de persona amb qui hauria d'estar. Però Hardin sap que va cometre un error, possiblement el més gran de la seva vida i vol corregir els seus errors i vèncer els seus dimonis... Seqüela de la pel·lícula 'After'.

Horaris: 

Del 25 de setembre a l'1 d'octubre:
Dissabte: 19:30h
Diumenge: 17:00h
Dilluns: --
Dimarts: --
Dimecres: 22:00h
Dijous: --