Kubrick Cinema
Kubrick Cinema
C/General Prim, 7
08720 - Vilafranca del Penedès
  • 938 902 413
  • kubrickcinema@gmail.com

Cartellera

Historias para no contar

Sinopsi

Film presenta situacions en les quals ens podem reconèixer i que preferiríem no explicar, o fins i tot oblidar. Trobades inesperades, moments ridículs o decisions absurdes, cinc històries amb una mirada àcida i compassiva a la incapacitat per a governar les nostres pròpies emocions.

Horaris: 

Del 2 al 8 de desembre:
Divendres: 18:30h
Dissabte: 21:45h
Diumenge: 18:00h
Dilluns: 20:45h
Dimarts: 18:00h
Dimecres: 19:15h
Dijous: --

La mujer rey

Sinopsi

Una epopeia històrica inspirada en els fets reals que van succeir en el Regne del Dahomei, un dels estats més poderosos d'Àfrica en els segles XVIII i XIX. 

La història segueix a Nanisca (Viola Davis), general de la unitat militar exclusivament femenina i a Nawi (Thuso Mbedu), una recluta ambiciosa. Juntes van lluitar contra enemics que van violar el seu honor, van esclavitzar a la seva gent i van amenaçar amb destruir tot pel que havien viscut.

Horaris: 

Del 2 al 8 de desembre:
Divendres: 20:45h
Dissabte: 19:00h
Diumenge: 20:15h (VOS)
Dilluns: 18:00h
Dimarts: --
Dimecres: 21:30h
Dijous: --

Català

Mundo extraño

Sinopsi

Els Clades són una família coneguda a tot el món, tots ells són uns exploradors de mons cèlebres. Un dia, tots junts, arriben a un nou que no ha trepitjat mai ningú, on s'hauran d'enfrontar a nombrosos perills i on descobriran noves criatures mai documentades. Però la missió es posa en risc i amenaça fracassar a causa de les abundants baralles entre els components de la família.

La pel·lícula és un homenatge a les revistes pulp: les populars històries de ficció de la primera meitat del segle XX.

Horaris: 

Dissabte 3 de desembre: 16:45h
Dimarts 6 de desembre: 11:30h
Dimecres 7 de desembre: 17:00h

VOS

Pinocho de Guillermo del Toro

Sinopsi

L'oscaritzat director Guillermo del Toro i la premiada llegenda de l'stop-motion Mark Gustafson reinventen el conte clàssic de Carlo Collodi sobre el nen de fusta. Una obra que mostra Pinotxo en una aventura fabulosa entre mons i desvetlla el vivificant poder de l'amor.

Horaris: 

Dimarts 6 de desembre: 20:15h