Sala Zazie
Sala Zazie - Vilafranca
Rambla Nostra Senyora, 35-37
08720 - Vilafranca del Penedès
  • 615 382 129
  • cineclub@cineclubvila.cat

Cartellera

 

 

 

El sol del futuro

Sinopsi

Giovanni, un conegut cineasta italià, es prepara per rodar la seva nova pel·lícula. Però entre la seva parella en crisi, el seu productor francès a la vora de la fallida i la seva filla que no li fa cas, tot s'ha girat en contra! Sempre al límit, Giovanni s'haurà de replantejar la seva manera de fer les coses, si vol conduir tot el seu petit món cap a un futur brillant.

Horaris: 

Divendres 29 de setembre: 19:00h (VOS)
Dissabte 30 de setembre: 18:00h (VOS)
Diumenge 1 d'octubre: 19:00h
Dimecres 4 d'octubre: 20:00h

VOS

El regreso de las golondrinas

Sinopsi

El Cao, un granger reticent, l'únic de la seva família que encara no s'ha casat, i la Ma, una dona infèrtil i ja ha passat l'edat acceptable per a casar-se a la Xina rural, han estat expulsats de les seves respectives famílies i obligats a contreure un matrimoni concertat.

Ara, enmig de l'adversitat, hauran d'unir les seves forces i construir una llar on sobreviure, i omença a forjar-se entre ells un vincle, ja que tant Ma com Cao, en sintonia amb els cicles de la Terra, es creen un refugi en el qual poden prosperar.

Horaris: 

Divendres 29 de setembre: 21:30h

VOS

No se admiten perros ni italianos

Sinopsi

Principis del segle XX, al poble natal de la família Ughetto, Ughettera, nord d'Itàlia. La vida a la regió s'havia tornat molt difícil i els Ughettos somniaven amb una vida millor a l'estranger. Explica la llegenda que Luigi Ughetto va creuar els Alps i va començar una nova vida a França, canviant així el destí de la seva estimada família per sempre. El seu nét torna sobre la seva història.

Horaris: 

Dijous 5 d'octubre: 20:15h
Divendres 6 d'octubre: 21:30h