Jump to navigation
Anys 90. Maurici, un famós rocker espanyol recorre Llatinoamèrica buscant retrobar-se amb la seva vocació deixant enrere el fantasma de l'addicció.
Allí coneix a Don Carlos, un músic ancià en hores baixes que, malgrat ser autor d'algunes de les cançons més famoses del folklore del seu país, a penes aconsegueix pagar les seves factures. Carlos acull amb generositat a l'estrany visitant fent les vegades de sensei musical.
De la seva trobada neix un extravagant duo quixotesc, amb tota l'aparença de ser un absolut fracàs comercial.
Dimarts 14 de gener: 19:30h
La vida de Bruno, de 18 anys, es veu cada vegada més limitada per la creixent dependència de la seva àvia Natividad, de 86 anys, l'única família que el jove ha conegut. Quan sorgeix l'oportunitat de portar-la a una residència geriàtrica, tots dos hauran de bregar amb una decisió que no s'havien permès formular.
Dimecres 15 de gener: 19:30h
La vida d'Isabel (Patricia López Arnaiz) fa un gir inesperat el dia en què la seva filla Madalen (Marina Guerola) li demana que visiti regularment a Ramón (Antonio de la Torre), que es troba malalt.
Després de quinze anys allunyada del seu exmarit, un home al qual veu com a un desconegut malgrat que van ser família durant anys, Isabel comença a sentir de nou ressentiments que pensava haver superat. Però a l'acompanyar a Ramón en el seu moment més vulnerable, Isabel aconseguirà veure amb altres ulls el fracàs que van viure per a centrar-se en el present de la seva pròpia vida.
Dimarts 21 de gener: 19:30h
La Pilar (Eva Llorach) és una mare lliurada i la infermera més respectada de la clínica on treballa. O almenys això pensa ella fins al dia que, de sobte, és acomiadada. Desubicada davant aquest sobtat buit, s'aferra desesperadament al que sempre ha fet: cuidar a la seva família.
Però en aquesta deriva, a estones maldestra i incòmoda, descobrirà que potser pot explorar i trobar una nova Pilar.
Dijous 23 de gener: 19:30h
Pel·lícula d'animació, aventura i fantasia que presenta a Juliette i Carmen, dues intrèpides germanes de 4 i 8 anys que descobreixen un passatge secret, a través del que seran transportades fins al Regne dels Corrents d'Aire, un món imaginari del seu llibre preferit.
Després de transformar-se en gates, les nenes són empresonades i separades l'una de l'altra. Les dues heroïnes hauran d'armar-se de valor i audàcia per a aconseguir retrobar-se i tornar al món real. Un viatge psicodèlic a través d'un món de fantasia on reina el malvat Sirocco, senyor dels vents.
Diumenge 26 de gener: 11:30h
El film narra la increïble i fantàstica història de Bella Baxter (Emma Stone), una jove que ha reviscut el Doctor Godwin Baxter (Willem Dafoe), un científic brillant encara que poc ortodox.
Sota la protecció de Baxter, el seu mentor, Bella només desitja aprendre. Famolenca de la mundanitat que li falta, Bella s'escaparà amb Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), un sofisticat advocat amb un punt pervers. Junts viuran una aventura vertiginosa a través dels continents, en la qual Bella, lliure dels prejudicis de la seva època, serà ferma en el seu propòsit de defensar la igualtat i l'alliberament.
Pel·lícula entre el drama i la ciència-ficció basada en el llibre homònim d'Alasdair Gray.
Dimarts 28 de gener: 19:30h
La notable i singular tradició cultural, i en especial teatral i musical de Vilanova i la Geltrú data ja des del segle XVIII i sobretot a partir del segle XIX. És a principis d’aquest segle XIX que, gràcies a l’acció d’un consolidat mapa associatiu vilanoví, la ciutat esdevé testimoni de la construcció d’un considerable nombre d’edificis amb l’expressa finalitat d’acollir-hi una rica i diversa programació estable d’arts escèniques i musicals.
Cal destacar que el Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú, juntament amb els teatres de Reus, Mataró, Terrassa, Sabadell i Granollers, entre d’altres capitals de comarca, va ser un dels membres fundadors i promotors del Consorci de la Xarxa de Teatres Públics de Catalunya. Aquest organisme va impulsar una significativa línia de cooperació entre poblacions que, amb el suport del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, suposà la prefiguració de les posteriors actuacions en el camps del foment i la difusió en l’àmbit de les arts escèniques arreu del territori.