Teatre Principal
Rambla Principal, 4, Vilanova i la Geltrú
08800 - Vilanova i la Geltrú
  • 938 141 952
  • info@elprincipal.cat

Cartellera

Palm Springs

Sinopsi

En Nyles i la Sarah es troben casualment en una boda a Palm Springs. Allà descobriran que no tant sols no poden fugir del lloc on estan, si no que tampoc podran fer-ho d'ells mateixos. Estan atrapats en el que sembla ser un buble sense cap lògica.

Horaris: 

Dimarts 11 de maig: 19:30h

Solo las bestias

Sinopsi

A les muntanyes, durant una forta nevada, desapareix l'Évelyne. Ningú en sap res fins que un dia, l'Alice, una treballadora social casada amb en Michel, un granger de la zona, troba un cotxe deixat al costat de la carretera, però a dins no hi ha ningú. L'Alice oculta una aventura amb en Joseph, un dels seus pacients. Ell nega tenir cap relació amb la desaparició, però el cos de la conductora apareix en el seu graner.

Aquest és el principi de la desaparició d'una dona que relaciona misteriosament a cinc persones que es troben en dos continents diferents.

Horaris: 

Dimarts 18 de maig: 19:30h

La vampira de Barcelona

Sinopsi

A la Barcelona de principis del segle XX hi conviuen dues ciutats: una burgesa i modernista, l’altra sòrdida i bruta. La desaparició de la petita Teresa Guitart, filla d’una rica família, commociona el país i la policia té aviat una sospitosa: Enriqueta Martí, coneguda com ‘La Vampira del Raval’.

El periodista Sebastià Comas s’endinsarà en el laberint de carrers, bordells i secrets del barri del Raval, on sap que trobarà la veritat sobre les desaparicions i assassinats macabres de nens dels quals s’acusa la Vampira. Aviat descobrirà que allà s’amaga una elit disposada a ocultar els seus vicis a qualsevol preu.

Horaris: 

Dijous 20 de maig: 19:30h

Altsasu (Gau Hura)

Sinopsi

El cas Altsasu com mai abans l’havíem vist. Una mirada íntima al factor humà d’un conflicte pervers que demana molta empatia: la injustícia s’alimenta de ràbia.

Horaris: 

Dimarts 25 de maig: 19:30h

El secreto del Doctor Grinberg

Sinopsi

Thriller trepidant sobre la desaparició de Jacobo Grinberg, especialista en l’estudi de la telepatia i considerat per a molts com l’Einstein de la consciència.

Horaris: 

Dimecres 26 de maig: 19:30h

Ratatouille

Sinopsi

Remy és una simpàtica rata que somia amb convertir-se en un gran xef francès malgrat l'oposició de la seva família i del problema evident que suposa ser una rata en una professió que detesta als rosegadors. El destí porta a Remy a les clavegueres de París, on la seva situació no pot ser millor, ja que es troba just a sota d'un restaurant que s'ha fet famós gràcies a Auguste Gusteau, una estrella de la nouvelle cuisine. Tot i el perill que representa ser un visitant poc comú (i per descomptat gens desitjat) en els fogons d'un exquisit restaurant francès, la passió de Remy per la cuina posa cap per avall el món culinari parisenc en una trepidant i emocionant aventura.

Horaris: 

Diumenge 30 de maig: 11:30h

Més informació

La notable i singular tradició cultural, i en especial teatral i musical de Vilanova i la Geltrú data ja des del segle XVIII i sobretot a partir del segle XIX. És a principis d’aquest segle XIX que, gràcies a l’acció d’un consolidat mapa associatiu vilanoví, la ciutat esdevé testimoni de la construcció d’un considerable nombre d’edificis amb l’expressa finalitat d’acollir-hi una rica i diversa programació estable d’arts escèniques i musicals.

Cal destacar que el Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú, juntament amb els teatres de Reus, Mataró, Terrassa, Sabadell i Granollers, entre d’altres capitals de comarca, va ser un dels membres fundadors i promotors del Consorci de la Xarxa de Teatres Públics de Catalunya. Aquest organisme va impulsar una significativa línia de cooperació entre poblacions que, amb el suport del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, suposà la prefiguració de les posteriors actuacions en el camps del foment i la difusió en l’àmbit de les arts escèniques arreu del territori.