Teatre Principal
Rambla Principal, 4, Vilanova i la Geltrú
08800 - Vilanova i la Geltrú
  • 938 141 952
  • info@elprincipal.cat

Cartellera

El reino animal

Sinopsi

En un món assolat per una onada de mutacions que transformen gradualment a alguns humans en animals, François (Romain Duris) fa tot el possible per salvar a la seva dona, afectada per aquest misteriós fenomen.

A mesura que la regió en on viuen es va poblant de criatures de noves espècies, s'emporta a Émile (Paul Kircher) -el seu fill de 16 anys- a la cerca d'una nova llar, fet que canviarà les seves vides per sempre.

Horaris: 

Dimarts 5 de desembre: 19:30h

No se admiten perros ni italianos

Sinopsi

Principis del segle XX, al poble natal de la família Ughetto, Ughettera, nord d'Itàlia. La vida a la regió s'havia tornat molt difícil i els Ughettos somniaven amb una vida millor a l'estranger. Explica la llegenda que Luigi Ughetto va creuar els Alps i va començar una nova vida a França, canviant així el destí de la seva estimada família per sempre. El seu nét torna sobre la seva història.

Horaris: 

Dimarts 12 de desembre: 19:30h

Anatomía de una caída

Sinopsi

La Sandra és una escriptora alemanya que viu amb el seu marit Samuel i el seu fill cec, Daniel, en un xalet enmig dels Alps francesos. 

Quan Samuel mor en misterioses circumstàncies, la investigació policial no pot determinar si es tracta d'un suïcidi o d'un homicidi i Sandra és arrestada i jutjada per assassinat.

El procés posa la seva tumultuosa relació i la seva ambigua personalitat en el punt de mira.

Horaris: 

Dimarts 19 de desembre: 19:30h

L'incident alienígena del Petit Alan

Sinopsi

Quan els pares del Petit Alan es divorcien, ha de canviar de pis i anar-se'n a viure a una altra ciutat. Als seus onze anys, té moltes ganes de connectar amb la gent i fer noves amistats i per això acaba esdevenint l'antena humana del seu veí Walter, un senyor fascinat pels ovnis.

La Britney és una alienígena que pot llegir la ment. Una avaria a la seva nau l'obliga a aterrar al barri i Petit Alan i Walter es comprometen a ajudar-la a tornar a casa.

Es fan molt amics, però no són els únics que volen conèixer millor la Britney. Un col·leccionista molt particular li va al darrere perquè vol una resposta a la gran pregunta de la història: hi ha vida a l'espai? I encara vol saber més: es poden dissecar els alienígenes?

L'imaginari de la pel·lícula traspassarà la pantalla per convidar al públic a participar d'un espectacle col·lectiu.

Horaris: 

Dimecres 27 de desembre: 17:30h

Més informació

La notable i singular tradició cultural, i en especial teatral i musical de Vilanova i la Geltrú data ja des del segle XVIII i sobretot a partir del segle XIX. És a principis d’aquest segle XIX que, gràcies a l’acció d’un consolidat mapa associatiu vilanoví, la ciutat esdevé testimoni de la construcció d’un considerable nombre d’edificis amb l’expressa finalitat d’acollir-hi una rica i diversa programació estable d’arts escèniques i musicals.

Cal destacar que el Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú, juntament amb els teatres de Reus, Mataró, Terrassa, Sabadell i Granollers, entre d’altres capitals de comarca, va ser un dels membres fundadors i promotors del Consorci de la Xarxa de Teatres Públics de Catalunya. Aquest organisme va impulsar una significativa línia de cooperació entre poblacions que, amb el suport del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, suposà la prefiguració de les posteriors actuacions en el camps del foment i la difusió en l’àmbit de les arts escèniques arreu del territori.