Teatre Principal
Rambla Principal, 4, Vilanova i la Geltrú
08800 - Vilanova i la Geltrú
  • 938 141 952
  • info@elprincipal.cat

Cartellera

Más allá de dos minutos infinitos

Sinopsi

Tornant al seu apartament després d'acabar la jornada, Kato, propietari del Cafè Phalam, es veu a si mateix parlant-se des de la pantalla del seu ordinador: “Sóc el jo del futur. Dos minuts en el futur”. La pantalla de casa seva i la de l'ordinador del cafè estan connectades d'alguna manera. Kato torna al seu establiment i, juntament amb clients habituals, comença a explorar aquest fenomen.

Horaris: 

Dimarts 25 de gener: 19:30h

El hada de las estaciones

Sinopsi

El mussol narrador torna amb tres històries de nens obrint les seves ales de bat a bat. En la primera, Matilda no pot dormir i està jugant amb el seu llum de nit quan s'encén la bombeta. En la segona, Théo viu en una casa a la platja i se sent sol i, amb l'esperança de trobar un company de jocs, fica una carta en una ampolla que envia a la mar. En l'última història, Gros Pouce i Petit Doigt viuen sols amb la seva mare en un poble, al límit del bosc.

Horaris: 

Diumenge 30 de gener: 11:30h

Més informació

La notable i singular tradició cultural, i en especial teatral i musical de Vilanova i la Geltrú data ja des del segle XVIII i sobretot a partir del segle XIX. És a principis d’aquest segle XIX que, gràcies a l’acció d’un consolidat mapa associatiu vilanoví, la ciutat esdevé testimoni de la construcció d’un considerable nombre d’edificis amb l’expressa finalitat d’acollir-hi una rica i diversa programació estable d’arts escèniques i musicals.

Cal destacar que el Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú, juntament amb els teatres de Reus, Mataró, Terrassa, Sabadell i Granollers, entre d’altres capitals de comarca, va ser un dels membres fundadors i promotors del Consorci de la Xarxa de Teatres Públics de Catalunya. Aquest organisme va impulsar una significativa línia de cooperació entre poblacions que, amb el suport del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, suposà la prefiguració de les posteriors actuacions en el camps del foment i la difusió en l’àmbit de les arts escèniques arreu del territori.