Surtdecasa Penedès
,
21/11/2014
Menjar i beure

El Subirats Tasta'l compleix 10 anys

La mostra de vins, caves i productes de la terra presenta novetats
Subirats Tasta'l

Foto: 

Surtdecasa
El cartell del Subirats Tasta'l
La plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal és, un any més, l’escenari escollit per celebrar el 10è Subirats Tasta’l, una mostra que acull els vins i caves que ofereixen els cellers més importants de Subirats, així com la gastronomia i artesania local.

El Subirats Tasta’l és l’aparador per excel·lència dels productes de proximitat i qualitat que s’elaboren al municipi i es consolida any rere any com a punt de trobada de professionals i amants de la cultura enogastronòmica. A banda d’oferir degustació, a la mostra també es poden comprar els diferents productes que ofereixen els expositors: vins, caves, pastisseria, embotits, melmelades, mel, olis, plantes aromàtiques, bijuteria, decoració... i altres productes de la terra.

Per complementar la mostra, s’han previst un espai infantil amb tallers (xapes, pintar cares, paracaigudes, pintar un mural, futbol xino i materials varis), tot un seguit d’activitats lúdiques pels més petits, amenitzades pels Esplais Sol Naixent i Els Cargols.

Diumenge, a les 13 hores, l’actuació de l’Esbart Rocasagna de Gelida interpretarà un recull força extens de danses del nostre folklore, de Nord a Sud, del Solsonés, passant per les Terres de l’Ebre i acabant a València. La dansa, com el vent, pot ser brisa lleugera, harmoniosa, sensual, I també vibrant i potent com un huracà. Danses de creació amb inspiració i influències de la mediterrània que pretenen encomanar l’alegria de viure i la passió per la dansa. Danses fetes amb músiques de grups tradicionals com són S’albaida i Tralla.

Pel que fa al preus dels tiquets degustació, es mantenen respecte l’any passat: 8 tiquets degustació + copa costen 6 euros, 8 tiquets degustació costen 5 euros, mentre que la copa commemorativa val 1euro. 

També et pot interessar