Un Hivernacle per preservar la música de qualitat

Vilafranca acull la primera edició del nou festival
Surtdecasa Penedès
,
11/02/2014
Música

Xarim Aresté, Vol Menor, i el documental sobre Paul Fuster ‘Pauls Planet’ completen el cartell de la primera edició del Festival Hivernacle, que tindrà lloc entre el sis i el nou de febrer en diferents espais de Vilafranca. Les actuacions es faran en llocs com el Teatre Cal Bolet, la sala La Moderna o l’Escorxador, i les entrades ja es poden trobar a la llibreria La Cultural o a la web Atrapalo.com.

El concert de presentació es farà el dijous 6 al Teatre Cal Bolet, amb una actuació acústica d’Estúpida Erikah, que presenten el seu nou disc ‘Fora les cendres’. Divendres serà el torn de Quart Primera i Ramon Mirabet, també a Cal Bolet. Obrirà el concert Ramon Mirabet, amb una barreja d’energia desbocada i melodies de vellut per sentir a cau d’orella, tocant les cançons del seu disc ‘Happy Days’. Després, Pere Jou, cantant i compositor de Quart Primera, oferirà en acústic les cançons del seu segon disc, ‘Pel·lícules’.

  • imatge de control 1per1

Pel dissabte hi ha un dels plats forts del festival, el concert del cantant i guitarrista Xarim Aresté, líder de Very Pomelo, el qual es troba presentant les cançons del seu disc en solitari ‘Lladregots’. A La Moderna, Aresté farà una interpretació acústica dels seus temes. El diumenge es comptarà amb un concert vermut a l’Escorxador, a càrrec de Vol Menor, una proposta desconeguda però original i amb un gran futur. Folk amb lletres compromeses i un primer disc editat, ‘Pluja d’estiu’, són les seves credencials.

La clausura del primer Hivernacle es farà a La Moderna, amb la projecció del documental sobre Paul Fuster ‘Pauls Planet’, que es centra en la seva gira de dos mesos en bicicleta passant per una seixantena de poblacions, entre elles Vilafranca. Aleix Barba i Marc Sirisi són els directors d’una cinta que es va projectar a l’última edició del festival barceloní In-edit. La primera edició de l’Hivernacle està organitzada per Brave Coast, responsables d’altres festivals com mirallsonor i El Ressupó.

Més informació sobre els artistes web festivalhivern.brc.cat.

Actuacions de l'Hivernacle:

06/02 Estúpida Erikah 22 h. Teatre Cal Bolet. 3 € Taquilla. Concert acústic de presentació.

07/02 Quart Primera i Ramon Mirabet 22 h. Teatre Cal Bolet. 6/8 € atrapalo.com, Llibreria La Cultural i a Taquilla.

08/02 Xarim Aresté 22.30 h. La Moderna 5 € atrapalo.com i Llibreria La Cultural.

09/02 Vermut acústic amb Vol Menor 12.30 h. Pati de l'Escorxador Entrada lliure

09/02 Projecció documental Pauls Planet gira bici Paul Fuster 19.00 h. La Moderna 3€.

A

També et pot interessar