AGENDA
Música
Dissabte 15 de juliol, 19h
2017
Cova Negra de Matasolana
  • Llimiana

IV Concert Tel·lúric a la Cova Negra

Quarta edició d'aquest singular concert, que se celebra cada dos anys al cor del Montsec, en un ambient de misteri, de bellesa i d’espiritualitat. Sota la direcció de Xavier Baulies, la Coral Polifònica de Tremp canta sobre un suport pla de fusta, amb un vestuari completament blanc i llums led per provocar un focus d’atenció visual compatible amb les parets de la cova. 

El concert amb el subtítol: ‘Amb copes d'aigua': música a capella de l'esperit i de l'ànima des del fons de la terra, és una selecció de música coral, principalment dels segles XX i XXI, amb obres de compositors com Ola Gjeilo, Eriks Esenvalds, Morten Lauridssen, Monica Aslund i Leonard Cohen entre altres, enllaçada amb un fil conductor de contingut espiritual. Durant el concert s'utilitzaran copes d'aigua afinades en 6 tons diferents. 

Un programa pensat per a transportar l’audiència cap a una experiència musical única en aquest auditori natural d’acústica excel·lent que és la Cova Negra, amb cabuda per a més de 700 persones, i que fa 3.500 anys, en l’Edat del Bronze, havia estat santuari i necròpoli d’incineració i dipòsit d’urnes.

Organitza: 

Coral Polifònica de Tremp i la Camerata Sant Cugat 

Més informació: 

Cartell del 'Concert Tel·lúric' a la Cova Negra

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 24 de gener, 22:30h
Lleida
Los Mambo Jambo
Divendres 16 de febrer, 22:30h
Tarragona
Nota
Divendres 2 de febrer, 21h
Lleida
Petit piano
Dijous 25 de gener, 9:45h
Lleida
Muchacho & Los Sobrinos
Dissabte 27 de gener, 23h
Les Borges Blanques
Dissabte 27 de gener, 23h
Salt
Diumenge 29 d'abril, 18h
Figueres
Piano jazz
Divendres 9 de març, 21h
Lleida