Música
,
2017
Dissabte 15 de juliol, 19h
Cova Negra de Matasolana
Llimiana

IV Concert Tel·lúric a la Cova Negra

Quarta edició d'aquest singular concert, que se celebra cada dos anys al cor del Montsec, en un ambient de misteri, de bellesa i d’espiritualitat. Sota la direcció de Xavier Baulies, la Coral Polifònica de Tremp canta sobre un suport pla de fusta, amb un vestuari completament blanc i llums led per provocar un focus d’atenció visual compatible amb les parets de la cova. 

El concert amb el subtítol: ‘Amb copes d'aigua': música a capella de l'esperit i de l'ànima des del fons de la terra, és una selecció de música coral, principalment dels segles XX i XXI, amb obres de compositors com Ola Gjeilo, Eriks Esenvalds, Morten Lauridssen, Monica Aslund i Leonard Cohen entre altres, enllaçada amb un fil conductor de contingut espiritual. Durant el concert s'utilitzaran copes d'aigua afinades en 6 tons diferents. 

Un programa pensat per a transportar l’audiència cap a una experiència musical única en aquest auditori natural d’acústica excel·lent que és la Cova Negra, amb cabuda per a més de 700 persones, i que fa 3.500 anys, en l’Edat del Bronze, havia estat santuari i necròpoli d’incineració i dipòsit d’urnes.

Organitza: 

Coral Polifònica de Tremp i la Camerata Sant Cugat 

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1