Entorn
,
2021
Mes de setembre
Locomotores històriques
Lleida, Balaguer i La Pobla de Segur

El Tren dels Llacs

Nova temporada del Tren dels Llacs, que circula des de Lleida fins a La Pobla de Segur, entre muntanyes, ponts, túnels i espectaculars embassaments, trasllada els viatgers al bell mig de la natura sense baixar del vagó.

L’experiència s’inicia a partir del propi viatge, sigui amb el Tren Històric que, gràcies a la seva estètica clàssica d’un autèntic ferrocarril dels anys 60, fa retrocedir en el temps als viatgers o bé amb el modern Tren Panoràmic, que permet gaudir dels meravellosos paisatges del recorregut gràcies a un disseny diàfan i obert a l’exterior amb grans finestrals.

El viatge en aquest singular tren turístic transcorre per la vora del riu Segre des de Lleida fins a La Pobla de Segur per una via única travessant les comarques del Segrià, La Noguera i la zona muntanyosa del Montsec fins a arribar al cor del Pallars Jussà.

El Tren dels Llacs passa per un total de 40 túnels i 75 ponts durant 89 quilòmetres de trajecte en dues hores d’un viatge espectacular entre la plana de Lleida i el Prepirineu.

Horari: 

Dies 4, 18 i 25 de setembre
Sortida de Lleida: 10:40h
Sortida de Balaguer: 11:10 i 18:30h
Sortida de La Pobla: 17h

Preu: 

 

33€ general | 18,10€ infants de 4 a 13 anys | Gratuït de 0 a 3 anys
Comprar bitllets aquí (enllaç)

Degut a la COVID-19 consulteu el web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

Et pot interessar