,
19/03/2018
Audiovisual
Imatge del videoclip oficial de la cançó 'Eth riu'

Alidé Sans presenta el videoclip 'Eth riu'

Una ventada indomable d’aire fresc baixa de les muntanyes de la Val d’Aran per abraçar l’escenari. A la carta, Alidé Sans (veu, acordió diatònic i guitarra) i Paulin Courtial (guitarra i percussions) porten sinergia artesana i electro-acústica entre dues llengües: música i occità-aranès.

Amb l’estrena de 'Henerècla' (Hètaman, 2018), l’espurna dels ritmes càlids i instintius pren la sala per deixar anar, al natural, una creació feta des de l’apoderament propi de l’artesà que treballa amb cura la seva obra única. De moment, ja podem veure i escoltar el primer tema del nou disc, 'Eth riu'. 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audioviduals! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb la cultura que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses...

03/07/2018
'El secret atòmic de Franco' és un documental que narra en profunditat l’aspiració franquista per disposar en secret de la Bomba Atòmica.
13/06/2018
Un cop més arriba amb aire fresc una de les propostes culturals més innovadores del de l'estiu pallarès, el Festival MUDA. 
19/03/2018
Una ventada indomable d’aire fresc baixa de les muntanyes de la Val d’Aran per abraçar l’escenari.