,
13/06/2018
Audiovisual
Imatge del vídeo promocional del Festival MUDA 2018
Foto:
Cedida

Enamorades del Festival MUDA Pirineus

Un cop més arriba amb aire fresc una de les propostes culturals més innovadores del de l'estiu pallarès, el Festival MUDA. 

El petit poble de Burg és l'escenari cada estiu d'aquest festival que combina música i dansa amb l'organització impecable de la mà de l'Associació Cultural Gençana. El festival es va posicionant com a cita de culte del món artístic d'arreu del país. Mireu si no com en parlen diversos artistes que hi han participat.

Amor, natura, diversió, salut, llibertat i creativitat en un cap de setmana que omple l'ànima al cor de la Coma de Burg. Gemma Abrié, Sílvia Tomàs Trio, Pribiz, Dirty Down Collective, Lali BeGood, Ravid Goldschmidt aniran acompanyats de les Mudes, petites peces de dansa que oferiran Gemma Peramiquel, Guillem Jiménez, Mireia Puig i Anna Rubio. Com a cap de cartell, Marinah d''Ojos de Brujo ha confirmat la seva assistència, però queda per revelar quina ballarina l'acompanyarà.

Us apunteu a "Mudar-vos" els dies 30 de juny i 1 de juliol a Burg?

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audioviduals! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb la cultura que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses...

03/07/2018
'El secret atòmic de Franco' és un documental que narra en profunditat l’aspiració franquista per disposar en secret de la Bomba Atòmica.
13/06/2018
Un cop més arriba amb aire fresc una de les propostes culturals més innovadores del de l'estiu pallarès, el Festival MUDA. 
19/03/2018
Una ventada indomable d’aire fresc baixa de les muntanyes de la Val d’Aran per abraçar l’escenari.