Cristina Mongay
,
23/06/2016
Activa't

Els 5 imperdibles de la Mollerussa Open Night

Arriba una nova edició de la festa del comerç de Mollerussa
Mollerussa Open Night, comerç, juliol, Pla d'Urgell, Mollerussa, música, dj, dansa, humor, sorteig, Lleida, Surtdecasa Ponent

Foto: 

Territoris.cat
Fotografia d'una edició passada de la Mollerussa Open Night
El divendres 1 de juliol teniu una cita a la Mollerussa Open Night, la festa del comerç de la capital del Pla d'Urgell! Arriba un any més aquest esperat esvedeniment, que dinamitzarà els carrers del centre de Mollerussa amb tot tipus d'activitats lúdiques i familiars. L'equip de Surtdecasa Ponent t'expliquem quines són les 5 més destacades així que, pren paper i bolígraf, i no et perdis cap detall!

1. Mollerussa Running Open Night
Els més esportistes podeu participar a la cursa popular "Mollerussa Running Open Night", que recorrerà els carrers del centre de la ciutat! A més a més, tots els inscrits fins el diumenge 26 a les 23:59h entrareu en el sorteig d'una tablet de 7" i, els inscrits fins dimecres 29 de juny, en el sorteig de 2 entrades dobles per gaudir d'una sessió al Cinema Urgell de Mollerussa.
Hora d'inici: 21h
Més informació: Mollerussa Running Open Night

2. Exhibició de dj's
A tot el centre comercial de Mollerusa, a partir de les 22h i fins a les 3h, tindrà lloc l'exhibició de sis dj’s. Anirà a càrrec de Dj Noc, Dj Jorlin, Dj Paris, Dj Jordi Bosch, Dj Bleizy i Dj Fran-K.
Hora d'inici: 22h

3. Espectacle DE DANSA
També podreu gaudir d'un espectacle de dansa del ventre a càrrec del ballet professional Al Baladi i la seva directora Tati Alves. Aquest compta amb la col·laboració especial del Festival Internacional de Dansa del Ventre (Belly Festival de Verano).
Hora d'inici: 22h

4. Espectacle d’humor a càrrec de Toni Climent
Toni Climent, considerat el millor imitador de l'Eugenio, realitzarà l'espectacle Reubicando al genio, on es transformarà en el mític humorista actualitzant-lo i explicant tot tipus d'acudits.
Hora: 23h

5. Inici de la "Mollerussa Open Night" amb molts sortejos
Obriran moltes de les botigues del centre de la ciutat, oferint als seus clients preus especials. Però, a més a més, es sortejarà entre els compradors els següents regals:
- Un creuer pel Mediterrani per a 2 persones.
- Un cap de setmana a Andorra + entrades a Caldea per a 2 persones.
- Un cap de setmana per a 2 persones a Port Aventura.
- 6 ampolles de vi gentilesa del Castell del Remei.
Hora: 00:01 h

També et pot interessar