Jump to navigation
Dimarts 19 de març, 13:30h
Dissabte 23 de març, 12h
Del 8 al 24 de març
Cada dijous
De l'1 al 24 de març
A partir del 25 de gener
Mes de març
Del 22 de febrer al 21 d'abril
21a edició de la Fira de l'Oli de Maials, una de les més potents de les terres de Ponent.
Dissabte 17 de novembre 09:00-11:00h Esmorzar popular amb oli d'oliva verge extra nou (OOVE) | Cooperativa 10:00h Obertura del recinte firal 11:00h Recepció d'autoritats | Ajuntament 11:30h Inauguració oficial | Recinte Firal A partir de 11:00h Tallers infantils: arenes de colors i terrisseria | Expositor de Taller de Anrena i Expositor de Terrisseria Ventura, respectivament, Recine Firal 12:00h Taller maridatge licors i productes del territori, a càrrec d'Elixirs de Ponent | Sala conferències, Recinte Firal 16:00h Visita guiada per la Vilaclosa | Punt de trobada: davant de l'Ajuntament 17:00h Degustació gastronòmica a càrrec de Cerveseria Matoll i melmelades Cal Senzill | Sala de conferències, Recinte Firal A partir de 17:00h Tallers infantils: arenes de colors i terrisseria | Expositor de Taller de Anrena i Expositor de Terrisseria Ventura, respectivament, Recine Firal 18:00h Primer torneig Paladar d'Or Baró de Maials 20:00 Tancament del Recinte Firal 22:00h Vesprades teatrals 2018, amb la representació de l'obra 'El Mètode Grönholm' de Jordi Galceran | Societat
Diumenge 18 de novembre 09:00-11:00h Esmorzar popular amb oli d'oliva verge extra nou (OOVE) | Cooperativa 10:00h Obertura del recinte firal 10:00h Carrussel de cavalls a càrrec del Club Penja i Despenja de Maials | Bassa Bona 10:00h Jornada tècnica 'Què és el te de compost i el compost biològicament actiu', a càrrec d'Albert Lacunza A partir de 11:00h Tallers infantils: arenes de colors i terrisseria | Expositor de Taller de Anrena i Expositor de Terrisseria Ventura, respectivament, Recine Firal 11:00h Jornada tècnica 'Gastronomia i tast d'oli d'oliva verge extra', i Noves aplicacions de l'oli d'oliva verge extra a la cuina i degustació 12:00h Visita guiada per la Vilaclosa | Punt de trobada: davant de l'Ajuntament 12:00h Presentació del projecte Camins de l'Or Líquid 12:30h Taller degustació de vi i OOVE a càrrec del Celler Matallonga de Fulleda | Sala de conferències, Recinte Firal A partir de 17:00h Tallers infantils: arenes de colors i terrisseria | Expositor de Taller de Anrena i Expositor de Terrisseria Ventura, respectivament, Recine Firal 18:00h Taller maridatge de cerveses artesanes amb productes del territori, a càrrec de Grans Records 18:30h Lliurament d'obsequis als expositors i clausura de la Fira 20:00h Tancament del Recinte Firal
Ajuntament de Maials