Menjar i beure
,
2018
Dies 17 i 18 de novembre
Diversos espais
Maials

21a Fira de l'Oli Verd de Maials

21a edició de la Fira de l'Oli de Maials, una de les més potents de les terres de Ponent.

Programa: 

Dissabte 17 de novembre
09:00-11:00h Esmorzar popular amb oli d'oliva verge extra nou (OOVE) | Cooperativa
10:00h Obertura del recinte firal
11:00h Recepció d'autoritats | Ajuntament
11:30h Inauguració oficial | Recinte Firal
A partir de 11:00h Tallers infantils: arenes de colors i terrisseria | Expositor de Taller de Anrena i Expositor de Terrisseria Ventura, respectivament, Recine Firal
12:00h Taller maridatge licors i productes del territori, a càrrec d'Elixirs de Ponent | Sala conferències, Recinte Firal
16:00h Visita guiada per la Vilaclosa | Punt de trobada: davant de l'Ajuntament
17:00h Degustació gastronòmica a càrrec de Cerveseria Matoll i melmelades Cal Senzill | Sala de conferències, Recinte Firal
A partir de 17:00h Tallers infantils: arenes de colors i terrisseria | Expositor de Taller de Anrena i Expositor de Terrisseria Ventura, respectivament, Recine Firal
18:00h Primer torneig Paladar d'Or Baró de Maials
20:00 Tancament del Recinte Firal 
22:00h Vesprades teatrals 2018, amb la representació de l'obra 'El Mètode Grönholm' de Jordi Galceran | Societat

Diumenge 18 de novembre
09:00-11:00h Esmorzar popular amb oli d'oliva verge extra nou (OOVE) | Cooperativa
10:00h Obertura del recinte firal
10:00h Carrussel de cavalls a càrrec del Club Penja i Despenja de Maials | Bassa Bona
10:00h Jornada tècnica 'Què és el te de compost i el compost biològicament actiu', a càrrec d'Albert Lacunza
A partir de 11:00h Tallers infantils: arenes de colors i terrisseria | Expositor de Taller de Anrena i Expositor de Terrisseria Ventura, respectivament, Recine Firal
11:00h Jornada tècnica 'Gastronomia i tast d'oli d'oliva verge extra', i Noves aplicacions de l'oli d'oliva verge extra a la cuina i degustació
12:00h Visita guiada per la Vilaclosa | Punt de trobada: davant de l'Ajuntament
12:00h Presentació del projecte Camins de l'Or Líquid
12:30h Taller degustació de vi i OOVE a càrrec del Celler Matallonga de Fulleda | Sala de conferències, Recinte Firal
A partir de 17:00h Tallers infantils: arenes de colors i terrisseria | Expositor de Taller de Anrena i Expositor de Terrisseria Ventura, respectivament, Recine Firal
18:00h Taller maridatge de cerveses artesanes amb productes del territori, a càrrec de Grans Records
18:30h Lliurament d'obsequis als expositors i clausura de la Fira
20:00h Tancament del Recinte Firal

Més informació: 

  • imatge de control 1per1