Activa't
,
2018
Diumenge 21 d'octubre, 9:30h
Celler Tomàs Cusiné
El Vilosell

5a Cursa Entre Vinyes

Cinquena edició de la cursa 'Entre Vinyes', organitzada des del Celler Tomàs Cusiné. Té com a finalitat recaptar fons per a la Fundació Catalana de Lupus com totes les curses del Circuit del Vi que organitza el grup cellerer.

Hi ha la possibilitat de participar corrent (14km/7km) o caminant (7km).

Programa: 

La cursa transcorre per les finques de vinyes del celler Tomàs Cusiné,en plena verema, i per espais naturals de l’entorn amb boscos de garriga i cabanes de pedra seca.

Tots els participants rebran d’obsequi una ampolla de vi Llebre i altres al·licients, com la degustació de vins i visites guiades a celler. A més, els assistents podran participar en el sorteig de marxandatge signat per esportistes d’elit com samarretes del Barça amb la signatura de futbolistes de la plantilla del primer equip, un estic signat pels campions d'Europa de l'hoquei Llista Blava o una gorra i una jaqueta d'Isidre Esteve, signades pel pilot, entre altres obsequis.

La jornada clourà amb curses infantils gratuïtes amb premi per a tots els participants, en el marc del projecte Aturem l’Obesitat Infantil, que compta amb el suport de la Diputació de Lleida, i amb una sessió familiar de zumba a càrrec de tècnics del club esportiu Ekke.

Preu: 

15€ (cursa 14km) | 10€ (cursa 7km)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1