Fires i festes
,
2018
Dies 10 i 11 de febrer
Diversos espais
Balaguer

Carnaval de Balaguer

Programa: 

Dissabte 10 de febrer
18:30h  GRAN RUA POPULAR! Concentració de totes les carrosses, comparses i disfresses a la plaça del Mercadal.
19:00h Inici de la gran rua, recorrent el pont Nou, l’avinguda Pere III, avinguda comte Jaume d’Urgell fins a arribar al pavelló del Molí de l’Esquerrà. Encapçalarà la rua el grup balaguerí de percussió Bandelpal, seguiran les comparses i després les carrosses comptant també amb l’animació i percussió dels Diables Bèsties Feréstegues de Balaguer i les xarangues “Xino - Xano” i “Mai Toquem B”. Tancarà la rua la carrossa del Rei Carnestoltes.
20:15h Arribada al pavelló del Molí de l’Esquerrà i espectacle de Batucada per part del grup Bandelpal. Seguidament, discurs del Rei Carnestoltes.
20:30h Animació i espectacle de ball amb el Rosendo i sus mulatas.
21:00h Lliurament dels premis del concurs de carrosses i comparses en modalitat adult.

Diumenge 11 de febrer
11:00h GRAN RUA INFANTIL! Concentració de carrosses i comparses infantils a l’Estació de trens, al carrer Noguera Pallaresa.
11:30h Inici de la rua acompanyats per la cercavila infantil amb  la companyia Els Cascallonis, recorrent tot el passeig de l’ Estació fins a arribar a la plaça del Mercadal.  El grup de percussió “Patakada” de l’Escola de Música de Balaguer animarà també la rua i La Guineueta Bultrina serà l’encarregada de tancar-la juntament amb el Rei Carnestoltes.
12:15h Animació infantil  amb l’espectacle Mira què sé fer!, de la Cia els Cascallonis, a la plaça del Mercadal. Durant l’espectacle de la plaça hi haurà un photocall amb la Bultrina on tots els nens i nenes que ho desitgin podran fer-se una foto de record! Ç
13:00h  Lliurament dels premis del concurs de carrosses i comparses en modalitat infantil.
13:00h  Elaboració i degustació gratuïta d'un tast d'olla amb congre, plat típic del final del Carnestoltes a les nostres terres a càrrec del cuiner balaguerí Josep Maria Morell i l’associació Dona Rural.

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar