AGENDA
Menjar i beure
Gastrosarao
2018
Divendres 7 de desembre, 20h
  • La Granadella
Centre de la Cultura de l'Oli

#Gastrosarao d'art i de productes de proximitat

Un #MaridatgeAtípic by Red Flavors és una activitat gastronòmica que pretén unir art (Pintura, escultura, moda, fotografia, murals, etc) i gastronomia (Productes de proximitat de productors locals), dues potències molt fortes per tal de donar a conèixer grans proeses del territori (Lleida) tant de patrimoni cultural/artístic com gastronòmic/ turístic.

Programa: 

Hi intervindran els productes d'olis d’Ad Remedium, els farcellets del Restaurant el Drac, els embotits de Trassa Carns, les “tapetes” amb conserves deMos de Tros i les pomes i peres de Cal Modest

Oriol Moragas serà l'artista convidat.

Preu: 

Activitat gratuïta

Inscripcions: 

Places limitades 

Contactar a 622 22 89 88 | 686 801 487 (Whatsapp) | hola@redflavors.cat

Més informació: 

Et pot interessar

Les veus
De l'11 de desembre al 6 de gener
Lleida
Guinovart a cavallers
De l'11 de desembre al 27 de gener
Lleida
Truca el Nadal
Dissabte 15 de desembre, 20h
Lleida
De prop
Del 14 al 16 de desembre
Preixana
La força d'un destí
Divendres 14 de desembre, 19h
Cervera
Exposició de pintures de Pedro M. Calavia
Del 10 al 31 de desembre
Tarragona
Cicle de tallers ‘Per un Nadal Conscient’, Reus, 2018
Del 24 de novembre al 22 de desembre
Reus
parc Nadal, infantic, Taller, jocs, Família, Segrià, Lleida, Cucalòcum, desembre, 2016, gener, 2017, Surtdecasa Ponent
Del 27 de desembre al 4 de gener
Lleida