AGENDA
Menjar i beure
Gastrosarao
2018
Divendres 7 de desembre, 20h
  • La Granadella
Centre de la Cultura de l'Oli

#Gastrosarao d'art i de productes de proximitat

Un #MaridatgeAtípic by Red Flavors és una activitat gastronòmica que pretén unir art (Pintura, escultura, moda, fotografia, murals, etc) i gastronomia (Productes de proximitat de productors locals), dues potències molt fortes per tal de donar a conèixer grans proeses del territori (Lleida) tant de patrimoni cultural/artístic com gastronòmic/ turístic.

Programa: 

Hi intervindran els productes d'olis d’Ad Remedium, els farcellets del Restaurant el Drac, els embotits de Trassa Carns, les “tapetes” amb conserves deMos de Tros i les pomes i peres de Cal Modest

Oriol Moragas serà l'artista convidat.

Preu: 

Activitat gratuïta

Inscripcions: 

Places limitades 

Contactar a 622 22 89 88 | 686 801 487 (Whatsapp) | hola@redflavors.cat

Més informació: 

Et pot interessar

Natural/artificial
Del 18 de gener al 10 de març
Manresa
Esther Yoo
Divendres 22 de febrer, 20:30h
Lleida
Sonia Alins
Del 2 de febrer al 3 de març
Lleida
Lord Bishop Rocks
Dissabte 2 de març, 22h
Lleida
Carnaval de Tàrrega
Del 28 de febrer al 3 de març
Tàrrega
Exposició 'Simbiosi'
De l'1 al 31 de març
Riudoms