AGENDA
Menjar i beure
Gastrosarao
2018
Divendres 7 de desembre, 20h
  • La Granadella
Centre de la Cultura de l'Oli

#Gastrosarao d'art i de productes de proximitat

Un #MaridatgeAtípic by Red Flavors és una activitat gastronòmica que pretén unir art (Pintura, escultura, moda, fotografia, murals, etc) i gastronomia (Productes de proximitat de productors locals), dues potències molt fortes per tal de donar a conèixer grans proeses del territori (Lleida) tant de patrimoni cultural/artístic com gastronòmic/ turístic.

Programa: 

Hi intervindran els productes d'olis d’Ad Remedium, els farcellets del Restaurant el Drac, els embotits de Trassa Carns, les “tapetes” amb conserves deMos de Tros i les pomes i peres de Cal Modest

Oriol Moragas serà l'artista convidat.

Preu: 

Activitat gratuïta

Inscripcions: 

Places limitades 

Contactar a 622 22 89 88 | 686 801 487 (Whatsapp) | hola@redflavors.cat

Més informació: 

Et pot interessar

Gaspar Cassadó
Dijous 23 de maig, 20:30h
Lleida
Tragèdia al call
Diumenge 2 de juny, 10:30h
Tàrrega
Cafè curt, curtmetratges, Cafè del Teatre, Lleida, Surtdecasa Ponent, juny
Dimecres 29 de maig, 21:30h
Lleida
Maria Vernet
Del 26 d'abril al 16 de juny
Vilafranca del Penedès
Ametller
Del 30 de març al 30 de juny
Cervera
Exposició 'Aparences'
De l’11 de maig al 15 de setembre
Girona
Exposició 'Els Catalans de Paris'
Del 4 de maig al 27 de juny
Girona