AGENDA
Activa't
transsegre
2018
Del 13 al 15 de juliol
  • Balaguer
Diversos espais

Transsegre

La Transsegre és la festa de l’aigua més important coneguda arreu del país. Ha esdevingut una festa major d'estiu col·lectiva que té lloc entre Balaguer, Camarasa, Gerb i Sant Llorenç de Montgai.

Calor, aigua, imaginació i un ambient festiu desfermat són els principals ingredients d’aquesta festa, una celebració que reivindica la recuperació de l'espai natural del riu mitjançant un descens eixelebrat i no competitiu que cada any aplega participants entusiastes amb les seves originals embarcacions casolanes.

La cursa consta de dos dies esbojarrats. La primera part del recorregut s’inicia dissabte a la tarda enmig d’un ambient de voler passar-ho bé. Les barques surten de Camarasa i comencen la baixada per les aigües manses del pantà fins a la platja de Sant Llorenç de Montgai. A la nit, al Parc de la Transsegre es fa una gran festa amb espectacles i concerts fins a la matinada. Comença divendres, continua dissabte i acaba diumenge allà a l’hora de dinar. Diumenge a les deu del matí, els participants, que dissabte van arribar a bon port, surten del Partidor de Gerb i fan un recorregut de més de quatre quilòmetres, lluitant contra la ressaca per arribar a Balaguer, tot pensant que la Transsegre ja s’acaba.

Et pot interessar

Quatre Concerts Històrics
Dijous 22 de novembre, 20h
Lleida
La respota
Diumenge 2 dedesembre, 19h
Lleida
25a Festa de l’Oli Nou, Alforja, 2018
Diumenge 25 de novembre, 9h
Alforja
La tortue rouge
Dijous 22 de novembre, 18h
Lleida
Improsia 144
Dijous 6 de desembre, 22h
Lleida
Espacio disponible
Diumenge 25 de novembre, 19h
Tàrrega
Aniversari del Fanzine SalMaldom, Tarragona, 2018
Dissabte 24 de novembre, 21:30h
Tarragona