AGENDA
Activa't
transsegre
2018
Del 13 al 15 de juliol
  • Balaguer
Diversos espais

Transsegre

La Transsegre és la festa de l’aigua més important coneguda arreu del país. Ha esdevingut una festa major d'estiu col·lectiva que té lloc entre Balaguer, Camarasa, Gerb i Sant Llorenç de Montgai.

Calor, aigua, imaginació i un ambient festiu desfermat són els principals ingredients d’aquesta festa, una celebració que reivindica la recuperació de l'espai natural del riu mitjançant un descens eixelebrat i no competitiu que cada any aplega participants entusiastes amb les seves originals embarcacions casolanes.

La cursa consta de dos dies esbojarrats. La primera part del recorregut s’inicia dissabte a la tarda enmig d’un ambient de voler passar-ho bé. Les barques surten de Camarasa i comencen la baixada per les aigües manses del pantà fins a la platja de Sant Llorenç de Montgai. A la nit, al Parc de la Transsegre es fa una gran festa amb espectacles i concerts fins a la matinada. Comença divendres, continua dissabte i acaba diumenge allà a l’hora de dinar. Diumenge a les deu del matí, els participants, que dissabte van arribar a bon port, surten del Partidor de Gerb i fan un recorregut de més de quatre quilòmetres, lluitant contra la ressaca per arribar a Balaguer, tot pensant que la Transsegre ja s’acaba.

Et pot interessar

III JazzConcabella
Del 19 de gener al 23 de març
Els Plans de Sió
Tipitips
Diumenge 24 de febrer, 11:30h
Tàrrega
Esther Yoo
Divendres 22 de febrer, 20:30h
Lleida
Lord Bishop Rocks
Dissabte 2 de març, 22h
Lleida
Sonia Alins
Del 2 de febrer al 3 de març
Lleida
Cinema i emocions
Dijous 4 de juliol, 19h
Lleida
Carnaval de Sallent
De l'1 al 6 de març
Sallent