Espectacles
,
2019
Diumenge 10 de febrer, 19h
Gran Teatre de la Passió
Cervera

Musical 'Broadway a capella'

Espectacle musical 'Broadway a capella' a càrrec de la companyia El Musical Més Petit que, sense cap instrument i jugant únicament amb les seves veus, tretze dels millors cantants de musicals de casa nostra ofereixen un recital de les grans cançons de Broadway com 'Grease', 'Els Miserables' o 'Jesucrist Superstar, entre altres. 

Sinopsi: 

Diuen que la veu humana és l’instrument més poderós, expressiu, emocionant i complex que existeix. Et convidem a descobrir-ho amb Broadway a cappella, una increïble fusió de música a capella i teatre musical per seduir els sentits.

Sense cap instrument i jugant únicament amb les seves veus, Broadway a cappella oferirà un recital de les grans cançons de Broadway interpretades per tretze dels millors cantants de musicals de casa nostra, alguns dels quals han participat al programa de TV3, Oh Happy Day o musicals com Mar i Cel de Dagoll Dagom.

Preu: 

22€ anticipada | 25€ general

Fitxa tècnica: 

Direcció i arranjaments: Gerard Ibáñez
Coreografia: Zuhaitz San Buenaventura
Intèrprets: Victor Arbelo, Juli Algar, Helena Clusellas, Paula Costas, Raimon Ferrer, Noelia Gómez, Mikel Herzog, Raquel Jezequel, Edgar Martínez, Xavi Navarro, Sara Pi, Nerea Royo i Davebat Box
Swings: Joan Mas i Laura G. Ballbé
Producció artística: Daniel Anglès

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar