AGENDA
Menjar i beure
La cuina
2019
Dies 9 i 10 de març, 20h
  • Cervera
Casa Museu Duran i Sanpere

Tast maridatge de fusió cerverina

Activitats emmarcades en el programa de Cervera, Capital de la Cultura Catalana 2019.

Cicle d'espectacles de petit format MMEU, Moments Màgics en Espais Únics.

Horari: 

De 20 a 23h

Sinopsi: 

Un maridatge a 4 mans, amb la participació del xef Sergi Ortiz, conegut per presentar en format “japo” els millors productes de la comarca i el sommelier Juanjo Ceresuela, també conegut per la seva vessant gastronòmica en haver fet el mateix que Ortiz, però a la “italiana”.

Aquest serà un dels actes que acollirà la Casa Museu Duran i Sanpere, convertida en un espai gastronòmic d’excepció, oferint un tast maridatge molt especial on aquests dos cerverins faran una introspectiva i una reflexió sobre la nostra cuina d’origen, tot intentant recuperar receptes d’antic des d’una perspectiva actual. Així doncs, lla gastronomia se suma a la celebració de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019 amb una proposta innovadora que no us deixarà indiferents.

Preu: 

20€

Més informació: 

Et pot interessar

Llibre 'Camins de Pedra' de Teresa Duch
Dissabte 27 d’abril, 19:30h
Vimbodí i Poblet
La Passió Cervera 2019
Del 24 de març al 27 d'abril
Cervera
Juneda ART, Streets Exhibition
Del 23 de març al 26 d'abril
Juneda
Aquelarre
Del 30 d'agost a l'1 de setembre
Cervera
Exposició 'Blavor' de Rafa Romero
Del 29 de març al 3 de maig
Cambrils
Taller familiar 'Exlibris, pitibris!' - Museu del Disseny de Barcelona 2019
Diumenge 28 d'abril, 11:30h
Barcelona
Festival de Màgia de Torredembarra, 2019
Del 26 al 28 d'abril
Torredembarra