Música
,
2019
Dissabte 30 de març
Diversos espais
Cervera

Tastet, trobada d'escoles de música tradicional

Activitats emmarcades en el programa de Cervera, Capital de la Cultura Catalana 2019.

Sinopsi: 

Cada primavera s’organitza el Tastet, una trobada d’escoles de música tradicional pertanyents a la Xarxa d’escoles de música tradicional de l’Aula de Sons.

L’objectiu fonamental és compartir experiències i crear vincles del món i la cultura popular. La trobada ocupa tot un dia. Al matí s’organitzen tallers al conservatori i al migdia un dinar popular, després del qual els participants mostren el resultat de les peces que han estat treballant, amb una cercavila de músics per la població i amb l’estrena d’una peça o ball que queda per a la població amfitriona.

Aquest serà un dels actes que acollirà la Casa Museu Duran i Sanpere, convertida en un espai gastronòmic d’excepció, oferint un tast maridatge molt especial on aquests dos cerverins faran una introspectiva i una reflexió sobre la nostra cuina d’origen, tot intentant recuperar receptes d’antic des d’una perspectiva actual. Així doncs, lla gastronomia se suma a la celebració de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019 amb una proposta innovadora que no us deixarà indiferents.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1