AGENDA
Activa't
Vestim Segarra Festival
2019
Dissabte 11 de maig, 13h
  • Cervera
Cal Racó

Vestim Segarra Festival

“Vestim Segarra” és un esdeveniment organitzat per l’Associació de Dissenyadors de Roba i Complements de la Segarra i el Consell Comarcal de la Segarra, que unifica moda, art, artesania i gastronomia km0.

Aquest any es realitzarà a Cervera en motiu de la capitalitat cultural de la ciutat i tindrà novetats, és per això que es titularà “Vestim Segarra Festival”.

Horari: 

19 a 23h

Programa: 

El festival començarà amb un vermut, a les 13 hores, amb l’estrena del documental “Vestim Segarra” i amb la música de Blood Bond, en un espai amb parades d’artesania amb productes de la zona tant alimentaris com de bijuteria, complements, decoració per a la llar i molta moda. La programació continuarà, a les 17 hores, amb el dj Noc el Barroc; i a les 19 hores tindrà lloc la desfilada, l’esdeveniment estrella del dia.

Comptarà amb els dissenyadors que formen l’Associació: Marina Codina, Marta Huerta, Enric Porta, Mireia Rius i Gemma Oriol i amb dissenyadors convidats de la comarca: Un Gos Tres, Montse López, Quatre Joies, Seyart i Xènia Villaró. Tots els dissenyadors exposaran els seus productes més creatius sobre les i els models de Madga Simó. El festival es tancarà amb una sèrie de tapes de la restauració i el comerç segarrenc i amb la música de The Vintage Clock.

Et pot interessar

Banderetes de festa major
Del 22 al 25 d'agost
Algerri
Festa Major de Guissona, 2019
Del 5 a l'11 de setembre
Guissona
Festa Major d'Alcarràs, 2019
Del 28 d'agost a l'1 de setembre
Alcarràs
Festa Major de Penelles, 2019
Del 30 d'agost al 2 de setembre
Penelles
Visites Guiades Nocturnes a Guissona, 2019
Dies 14, 22 i 29 d'agost, 22h
Guissona
Cicle d'Estiu Nits al Celler, Cooperativa de Falset-Marçà, 2019
Del 6 de juliol al 24 d'agost
Falset
Festivart Pampallunes en femení a Aspa, 2019
Disabte 31 d'agost, 18h
Aspa
Festa Major de Pradell de la Teixeta, Juliol, 2019
Del 27 al 29 de setembre
Pradell de la Teixeta