AGENDA
Activa't
Vestim Segarra Festival
2019
Dissabte 11 de maig, 13h
  • Cervera
Cal Racó

Vestim Segarra Festival

“Vestim Segarra” és un esdeveniment organitzat per l’Associació de Dissenyadors de Roba i Complements de la Segarra i el Consell Comarcal de la Segarra, que unifica moda, art, artesania i gastronomia km0.

Aquest any es realitzarà a Cervera en motiu de la capitalitat cultural de la ciutat i tindrà novetats, és per això que es titularà “Vestim Segarra Festival”.

Horari: 

19 a 23h

Programa: 

El festival començarà amb un vermut, a les 13 hores, amb l’estrena del documental “Vestim Segarra” i amb la música de Blood Bond, en un espai amb parades d’artesania amb productes de la zona tant alimentaris com de bijuteria, complements, decoració per a la llar i molta moda. La programació continuarà, a les 17 hores, amb el dj Noc el Barroc; i a les 19 hores tindrà lloc la desfilada, l’esdeveniment estrella del dia.

Comptarà amb els dissenyadors que formen l’Associació: Marina Codina, Marta Huerta, Enric Porta, Mireia Rius i Gemma Oriol i amb dissenyadors convidats de la comarca: Un Gos Tres, Montse López, Quatre Joies, Seyart i Xènia Villaró. Tots els dissenyadors exposaran els seus productes més creatius sobre les i els models de Madga Simó. El festival es tancarà amb una sèrie de tapes de la restauració i el comerç segarrenc i amb la música de The Vintage Clock.

Et pot interessar

Divendres 31 de maig, 19:30h
Figueres
Espectacle 'Histèries Uterines' a càrrec de Xavi Demelo, Torrefeta, 2019
Diumenge 2 de juny, 19h
Torrefeta i Florejacs
3r Jazz al Pati a Balaguer, 2019
Del 3 al 8 de juny
Balaguer
Exposició 'Kamishabi il·lustrat'
Del 3 de maig a l'1 de juny
Tarragona
Festival Els Rentadors a Juneda, 2019
Del 5 al 26 de juliol
Juneda
Mercè Rodoreda
Diumenge 9 de juny, 12h
Romanyà de la Selva
Exposició 'Obrim els ulls' de Francesc Mestre Pellicé
De 3 al 31 de maig
Riudoms