Espectacles
,
2020

Gala Benèfica de l'Associació Agrupa't

6a edició de la Gala Benèfica de l'associació Agrupa’t, que un any més, compta amb la participació de l’actriu, humorista i guionista, Eva Cabezas, que per sisè any consecutiu està al capdavant d’aquesta nit.

Vindrà acompanyada de Pepi Labrador, Gabriel Còrdoba, Jessika Rojano i Rocío Raval amb Improderadas, i a més a més, aquest any com a novetat, s’introdueix música i poesia, amb Andrea Quirós i Anna Jordan.

L’Associació Agrupa’t, que atén aproximadament 150 usuaris/es cada any, treballa des de fa més de 17 anys a la ciutat de Lleida coordinadament amb l'Hospital Santa Maria, per millorar la qualitat de vida i la reinserció social de les persones que pateixen o han patit problemes de drogodependències.

L’entitat treballa a través d’un espai d’acollida, tallers psico-terapèutics i de creixement personal, i acompanyament a la inserció sòcio-laboral, amb una tasca educativa molt estreta amb el centre hospitalari.

A més, gestiona també Semaiha, una empresa d’inserció per al col·lectiu de persones que atenen i amb dificultats per accedir al món laboral, dedicada als serveis de manteniment i millora d’habitatges.

Preu: 

10€ | Comprar entrades anticipades al forn de pa 'El Bon Forner' (Av. Alcalde Porqueres, 68) o a l'Associació Agrupa't (Plaça Sant Llorenç, 1)

Organitza: 

Associació Agrupa’t

Més informació: 

  • imatge de control 1per1