Família
,
2021
Diumenge 6 de juny, 12h
Parc dels blocs de "La Caixa"
Balaguer

Espectacle 'Back 2 classics'

En el marc del cicle Assolellats, espectacle 'Back 2 classics' de la companyia Planeta Trampolí, un espectacle de llit elàstic fresc, proper i íntim per a tota la família on el circ més clàssic es fusiona amb cultures urbanes a través del ball, la música i l’art del Turntablism (scratch amb vinils).

Una proposta on el llit elàstic pren vida pròpia entre les bogeries i acrobàcies del seu protagonista. Un viatge al passat que més ens enamora, ple d’humor, poesia , ritme i caramboles que canviaran el concepte que tenim del llit elàstic.

Sinopsi: 

Sol a l’habitació. Dos tocadiscos capaços d’esprémer el so de qualsevol objecte i un munt de ritmes per explorar. Ningú mira, és moment de perdre la vergonya i sentir la llibertat de ser un mateix. Deixar de tocar de peus a terra… o millor encara, fer-lo trontollar amb les nostres passes!

Esdevenir tot allò que anhelem i gaudir d’allò que ens és prohibit quan ens miren. Rallar discos de vinil, trencar-los i fer-los volar, enfonsar el somier del llit, cantar a ple pulmó i ballar fins a l’extenuació. Més ritme, més acció, més emoció… més de tot! A-a-auaixò es ba-ba-bo-back 2 Classiiiics!

Preu: 

Gratuït amb aforament limitat. Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Idea Original: Angel de Miguel Garcia
Intèrpret i acròbata: Angel de Miguel Garcia
Direcció: Planeta Trampolí
Direcció artística: Circ Vermut
Vestuari: Maria Teresa Garcia Major
Atrezzo: Toni Galerons

Organitza: 

Paeria de Balaguer

Més informació: 

  • imatge de control 1per1