Espectacles
,
2021
Dissabte 27 de març, 20h
Teatre Municipal de l'Escorxador
Lleida

Teatre 'Excalibur i altres històries d’animals morts'

Teatre 'Excalibur i altres històries d’animals morts' de Hermanas Picohueso, una companyia que estima el risc, menysté els filtres i no limita les seves possibilitats. A través de la tecnologia, explora maneres noves d’explicar les coses i busca coses noves per explicar.

Amb el format d'un programa televisiu en directe, l'espectacle posa en evidència la paranoia generalitzada i el pànic en què ha entrat la nostra espècie arran de diverses epidèmies i altres catàstrofes. Una sàtira de la nostra societat que fa evidents les estructures del poder i la política de la por i del control des de l'òptica dels animals que n'acaben patint les conseqüències. 

Sinopsi: 

Benvingudes i benvinguts a l'Ornitorracó, el programa d'entrevistes presentat per l'única i inconfusible ovella Dolly, acompanyada de la sempre curiosa i atenta gossa Laika, arribada directament de l'espai.

Aquesta nit el programa posa al centre les víctimes de la inconsciència i la desconfiança dels humans. També hi ha un convidat molt especial i les Hermanas Picohueso presenten el seu joc Espoli que parla de les estructures de poder que generen aquestes catàstrofes.

Els titelles dirigeixen aquest programa que es realitza també de forma instantània, davant del públic, perquè entre el Diego, la Lluki, la Gal.la i el Marc realitzen, editen, construeixen i omplen els escenaris d'aquest documental a temps real.

ATENCIÓ: encara que no ho sembli aquest espectacle ha estat concebut, produït i estrenat abans del 2020!

Preu: 

 

12€ general | 10€ reduïda
Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Dramatúrgia: Gal.la Peire Camps, Diego Ingold i Lluki Portas
Direcció artística: Diego Ingold i Lluki Portas
Direcció producció: Gal.la Peire 
Interpretació: Lluki Portas, Diego Ingold, Marc Homar i Gal.la Peire
Música original: Clara Ingold i Mon Joan Tiquat 
Veu en off: Josep Orfila y Oscar Amer

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar