Música
,
2022
Divendres 1 d'abril, 20:30h
Teatre Ateneu de Tàrrega
Tàrrega

Concert de Joana Cebolla + Alba Careta

En el marc del cicle Tàrrega Sona, doble concert amb dues de les formacions més interessants del panorama actual del jazz liderades per dues dones.

La primera i més propera proposta és Joana Cebolla Quintet. Toca el trombó i canta amb molta naturalitat, i això es transmet dalt de l’escenari. Després de treballar com a instrumentista a diferents formacions, ha seleccionat diversos estàndards de diferents períodes per donar-se a conèixer com a artista. Amb arranjaments propis i un grup d’experimentats músics que l’acompanyen ha donat forma a 'Better Go', el seu primer treball discogràfic, on combina la sonoritat clàssica amb arranjament atrevits per aconseguir un repertori heterogeni i interessant. 

L'altra actuació arriba de la mà d'Alba Careta Goup, que després de rebre el Premi Enderrock 2018 a millor àlbum de jazz pel seu últim disc 'Orígens', va llançar el seu segon disc, 'Alades', el recull de les últimes composicions de la trompetista avinyonenca inspirades en les vivències dels seus anys a Holanda, i que ara prenen forma en aquest nou treball a través del llenguatge del jazz més sincer, orgànic i emocional.

Preu: 

15€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Tàrrega

Més informació: 

  • imatge de control 1per1