Música
,
2022

Dia Internacional dels Drets Humans a l'Espai Lluís Companys

L'Espai Lluís Companys commemora el Dia Internacional dels Drets Humans, i ho fa amb un concert per a violoncel i piano. 

El repertori, dissenyat expressament per a l'ocasió, anirà a càrrec d'Ester Trilla Niubó al violoncel i Bernat Bonjorn al piano, on interpretaran obres de l'icònic violoncel·lista Pau Casals, així com d'Enric Granados i Gaspar Cassadó.

Ester Trilla Niubó, formada a l'ESMUC, ha tocat amb orquestres com la JONC i l'OBC al Palau de la Música i L'Auditori. Col·labora amb l'Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida.

Bernat Bonjorn, també format a l'ESMUC, ha actuat com a solista al Palau de la Música Catalana, a l'Auditori de Saragossa i a l'Auditori Enric Granados. 

L'activitat posarà punt i final a l'exposició temporal de la fotografia d'Agustí Centelles 'Lluís Companys al Teatre Nacional de Catalunya' (Gran Teatre del Liceu, 1937), en el marc de la iniciativa Museus i Liceu: una història compartida. 

Abans del concert tindrà lloc una breu presentació històrica sobre Pau Casals, Lluís Companys i el Liceu.

Preu: 

Entrada lliure fins completar l'aforament

Organitza: 

Espai Lluís Companys

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…
  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

L'Espai és completament accessible amb cadira de rodes i disposa de serveis adaptats. Es permet l'accés amb gossos guia.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1