Família
,
2022

Espectacle familiar 'Contes del món amb les Germanes Baldufa'

En el marc del cicle Emboirats, espectacle familiar 'Contes del Món amb les Germanes Baldufa' a càrrec de la companyia Tanaka Teatre, on dos personatges narren diferents històries, que alhora introdueixen titelles i màscares. Tot això és acompanyat per música, cançons, colors, olors...que transportaran els nens i nenes, i també a les persones adultes, als diferents països, escenaris de les narracions.

*Edats recomanades: de 3 a 10 anys
*Durada: 45 minuts

Sinopsi: 

Les germanes Baldufa viatgen en un tren mític de llarg recorregut: el Transsiberià. Com que no estan gaire acostumades a les baixes temperatures de l'estepa russa s’expliquen contes per fer passar el fred. Amb els souvenirs que porten a les seves maletes, i amb música, colors, olors, cançons i moltes sorpreses, recorden tres històries tradicionals que han viscut en diferents racons del planeta. 

Amb molt d’humor i la participació de petits i grans esbrinaran el missatge que s’amaga darrere cada conte fins arribar a la seva destinació. Teatre i titelles per viure una aventura trepidant sobre els rails de la fantasia

Preu: 

2€

Fitxa tècnica: 

Idea i guió: Ariadna Matas i Elsa Lluch
Actrius i titellaires: Elsa Lluch i Ariadna Matas
Escenografia i utilleria: Blanca Gimeno, Àngels Castany i Tanaka Teatre
Vesturari: Núria G. Carbonell
Titelles: Tanaka Teatre i Carles Codina 'Litus'
Màscares Africanes: Estel Ferrer i Tanaka Teatre

Organitza: 

Paeria de Balaguer

Més informació: 

  • imatge de control 1per1