Família
,
2022

Espectacle familiar 'Les croquetes oblidades'

Espectacle familiar 'Les croquetes oblidades', un text de Clàudia Cedó, a càrrec de la companyia Les Bianchis. Una obra que parla de la possibilitat de viure totes les parts de la vida, també les que a vegades ens poden fer mal. Perquè si no travessem aquests paratges, petits i grans podem trobar a faltar algunes de les coses que hi hauríem après.

Espectacle recomanat per a infants a partir de 6 anys

Durada: 70 minuts

Sinopsi: 

La Pepa és una nena vital i amb una gran imaginació que acaba de perdre la seva àvia i està intentant adaptar-se a una nova escola, uns nous amics i una nova ciutat. Enganxada a una manta que l’ajuda a dormir i enfadada amb les seves dues mares perquè no recorden la recepta de les croquetes de l’àvia, la Pepa emprendrà un viatge cap al País del Xim Pum, l’indret màgic on van a parar les coses oblidades.

El dol per una àvia, per una ciutat, pel gust d’una croqueta, per un record, per un objecte perdut, el dol de fer-se gran. El dol per tot allò que estimem. És bo, sentir-lo? O hi hem de passar de puntetes? Les croquetes oblidades parla de la possibilitat de viure totes les parts de la vida, també les que a vegades ens poden fer mal.

Preu: 

 

6€ reduïda | 10€ general
Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Autoria: Clàudia Cedó
Direcció: Israel Solà
Repartiment: Queralt Casasayas, Magda Puig / Nuri Santaló i Bàrbara Roig
Amb les veus de: Anna Barrachina, Dolors Reguant, Emma Polak, Arnau Puig, Aitor Galisteo-Rocher i Vanessa Segura
Una producció de Les Bianchis amb el suport de la Sala Beckett

Més informació: 

  • imatge de control 1per1