Família
,
2022
Diumenge 19 de juny, 19:30h
Plaça Mercadal
Balaguer

Espectacle 'Quadern de Bitàcola'

En el marc de la 7a edició de l'Encontats, espectacle familiar 'Quadern de Bitàcola', a càrrec de Reggae per Xics, on proposen un viatge travessant el mar, una aventura on coneixeran animals, plantes i personatges molt especials, a més de descobrir què passa quan s’omple el mar de residus.

La banda ha preparat una escenografia especialment dissenyada per l’ocasió, on atrezzo, llums i so conjuguen per fer créixer un show que combina música i humor alhora que convida a reflexionar a ritme de reggae.

Sinopsi: 

A bord del Calipso, en record del gran oceanògraf Jaques-Yves Cousteau, The Penguins ens conviden a viure tot un seguit d'aventures extraordinàries, on descobrirem la fauna i flora oceànica, i també les conseqüències medi ambientals de viure en una societat productiva, encara incapaç de gestionar els seus residus.

Per sobre de tot, però, l'emoció d'una inoblidable experiència col•lectiva, amb la companyonia i l'amistat com a teló de fons, tan necessàries per arribar a bon port després d'aquesta llarga travessia a bord d'un vell vaixell, que tot i un xic atrotinat, encara és capaç de solcar mars, superar tempestes, esculls i onades gegants.

Preu: 

Gratuït

Organitza: 

Paeria de Balaguer

Més informació: