Arts
,
2022

Exposició permanent de l'Espai Lluís Companys

L'exposició permanent és el nucli de l'Espai, dedicada a la figura, obra i època de Lluís Companys. No proposa un recorregut lineal ni cronològic, sinó temàtic i lliure, a través del qual es pot traçar la seva vida, des dels seus orígens al Tarròs, fins al seu afusellament, descobrint així el seu pensament, com ideòleg i polític.

L'exposició inclou: reproduccions de fotografies, cartells, discursos i al·locucions que, en molts casos, només es poden trobar als arxius. Un audiovisual clausura la mostra. La museografia interactiva permet nous nivells de lectura, ampliant els continguts de tots els àmbits.

Una sala amb llum tènue i so ambient submergeix el visitant en una experiència on el temps queda suspès.

Recentment s'ha incorporat un nou àmbit expositiu dedicat al pont Avenida d'Irún, on Companys, que s'havia exiliat a França, va ser lliurat a les autoritats franquistes, l'any 1940.

Horari: 

Dijous, divendres i diumenge: de 10 a 14h
Dissabte: de 10 a 14h i de 15 a 19h

Preu: 

 

3€ general | 2€ reduïda
Gratuït: menors de 7 anys, persones amb discapacitat, persones en situació d’atur, guies oficials de turisme, periodistes, talonari cultural La Ruta del Císter (2x1)

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia per les visites comentades, al correu reserves@espaicompanys.cat, o trucant al 973 570 233 (ext. 4).

Organitza: 

Espai Lluís Companys

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…
  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

L'Espai és completament accessible amb cadira de rodes i disposa de serveis adaptats. Es permet l'accés amb gossos guia.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1