Espectacles
,
2023
Del 23 de setembre al 14 d'octubre
Diversos espais
Guissona

Festival 15m2

Nova edició del 15m2, el festival internacional de microdansa itinerant, que es realitza en espais no convencionals al voltant d’un eix temàtic i una localitat concreta, amb la voluntat de vincular la creació escènica amb el teixit cultural del territori i els àmbits del coneixement. Un festival emergent de petit format que vol reflexionar sobre l’art, la cultura i la societat contemporània.

Les creacions de microdansa seran peces de curta durada, no més de 20 minuts, que es relitzaran en espais singulars i que s’inspiraran amb la temàtica d'enguany del festival: Feminismes - dones rurals. Una edició per dignificar el paper tant necessari de les dones en un context rural, i també per a visibilitzar les dones professionals en el context cultural català, enfortir la feminització de les programacions i donar veu a diversitat de sensibilitats femenines. La temàtica busca col·locar-se en la intersecció entre edat, gènere, context, pressió estètica i capacitisme.

A més a més de les Mostres professionals de microdansa, la programació inclou activitats complementàries de Coneixement i territori, entre d'altres, una conversa en línia sobre 'Ballar bé' i el poder transformador de la dansa, un taller d'anatomia vivencial i el seu moviment, un taller artístic de descobriment personal femení, o una pintura mural en motiu de les dones de Guissona.

Programa: 

Consulta'l aquí (enllaç)

Inscripcions: 

A través d'aquest enllaç

Organitza: 

Última Vèrtebra

Col·labora: 

Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i l'Ajuntament de Guissona

Més informació: 

Facebook Última Vèrtebra
Web 15m2